Nova Apaserv scoate apometrele in fata blocului!

Nova Apaserv scoate apometrele in fata blocului!

Nova Apaserv a demarat in muncipiile Botosani si Dorohoi proiectul pilot in cadrul caruia se va realiza sistemul de distributie a apei pe orizontala. Acest nou sistem presupune ca apometrele nu vor mai fi in locuintele consumatorilor, ci vor fi amplasate in caminul de bransament din fata blocului.

Proiectul va fi implementat la doua scari de bloc din municipiul Botosani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu si din Parcul Tineretului, si la o scara de bloc din municipiul Dorohoi, costurile urmand a fi suportate de catre operatorul de apa. Costurile variaza intre 300 si 600 de lei de apartament, in functie de solutia tehnica aleasa.

"In prezent facem masuratorile, facem lista de materiale si in functie de cat de repede vor fi achizitionate, ne apucam de treaba", a spus Cristi Romanovschi, sef serviciu tehnic in cadrul Nova Apaserv.

Reprezentantii Nova Apaserv spera ca acest nou sistem sa fie implementat si la celelalte condominii, insa investitiile vor trebui suportate de consumatori.

Reprezentatii operatorului de apa spun ca, odata cu implementarea acestui nou sistem de distributie a apei pe orizontala, se va avea o evidenta clara a cat consuma fiecare si se vor putea lua masuri impotriva rau-platnicilor.


 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
24

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
64

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
22

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...