Medicul botoşănean rănit în accidentul din Vrancea a decedat!

Medicul botoşănean rănit în accidentul din Vrancea a decedat!
Medicul neurolog Petru Ciobanu, care a fost rănit grav după ce a fost implicat într-un accident în judeţul Vrancea, a decedat luni după-amiază.

Acesta a fost transferat de la Spitalul din Focşani la un spital din Iaşi, dar din păcate din cauza leziunilor grave suferite nu a mai putut fi salvat.

În vârstă de 64 de ani, medicul Petru Ciobanu lucra la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe, din municipiul Botoşani.

Medicul botoşănean se afla la volanul unei maşini Smart, iar pe raza localităţii Urecheşti a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un TIR.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele maşinii. El se întorcea la Botoşani, după ce în weekend a fost la rudele din Vrancea. 

Colegii de la Spitalul de Recuperare sunt şocaţi de sfârşitul tragic al medicului.

Citeşte şi Medic botosanean grav ranit intr-un accident produs in judetul Vrancea(Foto: Ziarul de Vrancea) 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 ianuarie, la Botoșani: Ceremonie militară la Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza!

astăzi, 13:34
337

Joi, 24 ianuarie, se împlinesc 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Ţara Românescă, sub numele "Principatele Unite ale Moldovei şi Ţării Româneşti" şi sub conduc...

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

astăzi, 12:45
388

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Intervenții ale pompierilor la două incendii izbucnite în Dorohoi și Ibănești!

astăzi, 12:17
96

Pompierii dorohoieni au fost solicitați luni, 21 ianuarie 2019, în jurul orei 16:30, pentru a interveni pe strada Colonel Vasiliu din Dorohoi.Incendiul a fost anunțat la numărul de urgen...