Medicul botoşănean rănit în accidentul din Vrancea a decedat!

Medicul botoşănean rănit în accidentul din Vrancea a decedat!
Medicul neurolog Petru Ciobanu, care a fost rănit grav după ce a fost implicat într-un accident în judeţul Vrancea, a decedat luni după-amiază.

Acesta a fost transferat de la Spitalul din Focşani la un spital din Iaşi, dar din păcate din cauza leziunilor grave suferite nu a mai putut fi salvat.

În vârstă de 64 de ani, medicul Petru Ciobanu lucra la Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe, din municipiul Botoşani.

Medicul botoşănean se afla la volanul unei maşini Smart, iar pe raza localităţii Urecheşti a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un TIR.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele maşinii. El se întorcea la Botoşani, după ce în weekend a fost la rudele din Vrancea. 

Colegii de la Spitalul de Recuperare sunt şocaţi de sfârşitul tragic al medicului.

Citeşte şi Medic botosanean grav ranit intr-un accident produs in judetul Vrancea(Foto: Ziarul de Vrancea) 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Căruțaş înecat în apele Siretului!

astăzi, 09:02
78

A trecut Siretul pentru a ajunge la o stână de pe teritoriul comunei Vorona, județul Botoșani. La întoarcere, cel mai probabil căruța a fost luată de curenți, pentru că bărbatul &...

Comunicat - Tamara Ciofu: "Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC"

astăzi, 08:46
29

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat astăzi că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobar...

Pacientă în stare gravă, preluată cu elicopterul SMURD!

astăzi, 08:31
141

O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD către o clinică de specialitate din Iași, medicii botoșăneni luând această decizie din cauza stării grave în care se afla pac...