Medic botoşănean, acuzat de malpraxis!

Medic botoşănean, acuzat de malpraxis!

‎Un medic pediatru botoşănean a ajuns în atenţia comisiei de malpraxis şi a conducerii Spitalului Judeţean Mavromati, după ce un părinte a depus o reclamaţie la adresa acestuia.

Petentul a reclamat faptul că a mers cu copilul la spital pentru o consultaţie, iar medicul respectiv a făcut o manevră medicală, pentru care nu s-a cerut acceptul părintelui.

Cazul este analizat de comisii constituite la nivelul Spitalului Mavromati, al Colegiului Medicilor şi al Direcţiei de Sănătate Publică.

"Din punctul nostru de vedere, comisia administrativă constituită la nivelul spitalului a găsit că nu este nicio abatere şi se va răspunde petentului cu concluziile acestei comisii administrative. Au stabilit că nu este o problemă de malpraxis. A reclamat nişte probleme legate de drepturile pacientului. Părintele a fost nemulţumit că nu i s-a cerut acceptul pentru o anumită manevră. Este o problemă privind dreptul pacientului", a declarat medicul Mihaela Miler.

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
3

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
113

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
56

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...