Marius Orosanu: Nemultumirea salariatilor DGASPC a ajuns la maxim!

Marius Orosanu: Nemultumirea salariatilor DGASPC a ajuns la maxim!

Sperantele salariatilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani au fost spulberate la fiecare sedinta de Guvern in care nici nu se aducea vorba despre drepturile lor salariale. Indiferenta de care dau dovada guvernantii ii duc la capatul rabdarii pe acesti oameni! Numai marti, 70 de salariati, care sunt membrii sindicatului Impact, s-au prezentat la sediu pentru a cere radicalizarea formei de protest, pentru a iesi in strada sa ceara drepturile meritate.

Din pacate, pentru acesti oameni, nici macar prefectul judetului nu are prea multe informatii daca se va tine sedinta de Guvern de maine, si daca se va pune in discutie acest subiect, al salariilor de la DGASPC Botosani.

"Am vorbit cu domnul prefect Cristian Roman, si a spus ca nu are nicio certitudine ca maine va intra pe ordinea de zi a sedintei de Guvern problema salariilor de la DGASPC Botosani. Am inteles ca domnul primar Catalin Flutur si domnul Mihai Tabuleac pleaca in marti seara la Bucuresti si se vor intalni cu domnul Emil Boc. Majoritatea membrilor de sindicat solicita sa se ia niste masuri mai radicale, in sensul de a intrerupe activitatea, daca nu se acorda salariile", a precizat Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact.

In ziua de vineri si luni, Sindicatul Impact nu recomanda persoanelor care beneficiaza de serviciile acestei institutii sa se deplaseze la sediul DGASPC, pentru ca e posibil sa nu aiba cu cine sa discute, intrucat salariatii s-ar putea sa fie in cadrul unei sedinte de sindicat.

"Nemultumirea salariatilor a ajuns la maxim, numai astazi la sediul sindicatului Impact s-au prezentat 70 de membri care au solicitat sa radicalizam forma de protest", a declarat Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
805

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
254

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...