Marilena Mardare, anchetata de ISJ in urma reclamatiei unui elev!

Marilena Mardare, anchetata de ISJ in urma reclamatiei unui elev!

 MARILENA MARDARE  

Director de liceu anchetat de Inspectoratul Scolar Judetean Botosani in urma unei reclamatii depuse de un elev de etnie roma! Marilena Mardare, directorul Liceului pedagogic Botosani, este acuzata ca a adresat cuvinte nepotrivite unui elev de clasa a VIII-a.

Parintele elevului, de etnie roma, a inaintat catre ISJ o reclamatie scrisa in care sesizeaza ca directoarea Liceului Pedagogic i s-ar fi adresat copilului cu cuvinte nepotrivite. Reclamatia a fost depusa vineri si in aceeasi zi doi inspectori ai ISJ s-au deplasat la Liceul Pedagogic. Atat vineri, cat si luni, a avut loc ancheta la fata locului si s-au impartit elevilor chestionare.

"Problema este extrem de delicata. In ceea ce o priveste pe doamna Mardare, pana acum nu au mai fost facute reclamatii scrise la adresa ei", a declarat Daniel Bucataru, purtator de cuvant in cadrul ISJ Botosani.

Ancheta este desfasurata de doi dintre inspectori, fiind vorba despre Petronia Scripcaru si Sebastian Mihalachi.

Marilena Mardare a fost in atentia mass-mediei in urma cu cateva luni, cand liderul PNL Florin Turcanu o anunta drept candidatul liberalilor pentru functia de inspector scolar general, in locul Adei Macovei.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
946

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
285

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
249

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...