Mai ceva ca-n filmele cu Jackie Chan: Cum s-a bătut un elev botosanean singur, după ce a cheltuit banii de la părinți!

Mai ceva ca-n filmele cu Jackie Chan: Cum s-a bătut un elev botosanean singur, după ce a cheltuit banii de la părinți!
Scenariu incredibil pus la cale de doi elevi ai unei unităţi de învăţământ din municipiul Botoşani!

Aceştia au simulat o tâlhărie după ce unul dintre aceştia a cheltuit banii pe care îi avea.

Un apel de urgenţă la 112, în data de 29 noiembrie, în jurul orei 17.50, anunţa că pe strada Ştefan Luchian din municipiul Botoşani un adolescent este căzut jos şi prezintă urmele unei agresiuni.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii şi cadrele medicale de pe Ambulanţă, tânărul de 15 ani, care era lovit la faţă, fiind transportat la Secţia de Pediatrie unde a rămas internat până pe data de 1 decembrie.

El le-a spus oamenilor legii că pe 29 noiembrie a scos nişte bani de la bancomat, iar pe strada Ştefan Luchian a fost acostat de trei persoane necunoscute care l-au lovit, i-au furat banii şi ghiozdanul.

Verificările făcute de poliţişti au scos la iveală însă adevărul.

Potrivit acestora, în data de 29 noiembrie, tânărul, care este din Tudora, a venit în Botoşani, a scos într-adevăr nişte bani, a mers la Seminarul Teologic, acolo unde învaţă, iar după ore a mers cu un coleg în zona centrală a municipiului unde de banii pe care i-a scos de la bancomat a cumpărat ţigări, băuturi răcoritoare, diverse alimente, iar 70 de lei i-a băgat la păcănele.

Rămas fără bani pentru a se întoarce acasă, adolescentul de 15 ani a pus la cale un plan cu prietenul său.

Au mers pe strada Ştefan Luchian, şi-a aruncat ghiozdanul în boscheţi, după care s-a lovit singur peste faţă. Întrucât i s-a părut că nu este îndeajuns de lovit, l-a pus şi pe colegul său să îi tragă câţiva pumni, după care s-a întins pe jos.

Colegul său a sunat la 112 şi a anunţat că tânărul a fost agresat, spunând că a trecut întâmplător pe acolo şi l-a găsit.

Adevărul a fost scos la iveală de poliţişti, care au informat conducerea unităţii de învăţământ unde cei doi învaţă, au informat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean şi le-au aplicat şi câte o amendă celor doi elevi.

"A fost luată măsura sancţionării contravenţionale pentru alarmarea falsă a organelor de poliţie", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

astăzi, 18:17
241

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa, traficul este restricţionat!

astăzi, 15:45
1053

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
354

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...