Liber la parcare in timpul zilei!

Liber la parcare in timpul zilei!
Botosanenii care concesioneaza un loc de parcare ar putea sa il foloseasca numai intre orele 16.00 si 08.00. Viceprimarul Catalin Alexa spune ca au existat solicitari din partea cetatenilor din municipiu ca, in prima parte a zilei, adica atunci cand oamenii sunt plecati la serviciu, locurile de parcare concesionate sa poata fi ocupate de oricine doreste.

Nu de putine ori se intampla ca cei care au au de rezolvat probleme intr-o anumita zona a orasului, mai ales in cea centrala, sa nu aiba unde parca masina. Chiar daca exista locuri de parcare concesionate si sunt libere, multi soferi se tem sa isi lase masinile, de frica sa nu le fie blocate.

"Au fost discutii in care s-a sugerat ca de dimineata, de la ora 08.00, si pana dupa-amiaza, la ora 16.00, locurile de parcare concesionate sa poata fi folosite de catre toti. In prezent concesiunea locurilor de parcare este 24 de ore din 24. Luam in calcul varianta de a face o modificare, si probabil va fi un amendament la Hotararea de Consiliu Local care reglementeaza acest aspect", a declarat viceprimarul Catalin Alexa.

Pentru anul acesta, in municipiul Botosani vor fi scoase la licitatie, in vederea concesionarii, aproximativ 7.000 de locuri de parcare.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
11

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
45

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
203

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...