Liber la parcare in timpul zilei!

Liber la parcare in timpul zilei!
Botosanenii care concesioneaza un loc de parcare ar putea sa il foloseasca numai intre orele 16.00 si 08.00. Viceprimarul Catalin Alexa spune ca au existat solicitari din partea cetatenilor din municipiu ca, in prima parte a zilei, adica atunci cand oamenii sunt plecati la serviciu, locurile de parcare concesionate sa poata fi ocupate de oricine doreste.

Nu de putine ori se intampla ca cei care au au de rezolvat probleme intr-o anumita zona a orasului, mai ales in cea centrala, sa nu aiba unde parca masina. Chiar daca exista locuri de parcare concesionate si sunt libere, multi soferi se tem sa isi lase masinile, de frica sa nu le fie blocate.

"Au fost discutii in care s-a sugerat ca de dimineata, de la ora 08.00, si pana dupa-amiaza, la ora 16.00, locurile de parcare concesionate sa poata fi folosite de catre toti. In prezent concesiunea locurilor de parcare este 24 de ore din 24. Luam in calcul varianta de a face o modificare, si probabil va fi un amendament la Hotararea de Consiliu Local care reglementeaza acest aspect", a declarat viceprimarul Catalin Alexa.

Pentru anul acesta, in municipiul Botosani vor fi scoase la licitatie, in vederea concesionarii, aproximativ 7.000 de locuri de parcare.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
357

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...