LAURIAN 150 - Spectacol grandios, emotii si aplauze! - GALERIE FOTO

LAURIAN 150 - Spectacol grandios, emotii si aplauze! - GALERIE FOTO
Seara magica pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani, la aniversarea celor 150 de ani de la infiintarea Colegiului National A.T.Laurian, pe 30 octombrie 2009!

Oficialitati, invitati de seama, fosti si actuali profesori, fosti si actuali elevi, parinti. O sala care a frematat la unison, emotii si momente de maxima traire, toate concentrate in cateva ore care insa au aratat lumii intregi spiritul Laurian-ului si frumusetea unui loc in jurul caruia s-a faurit istoria. 

In calitate de gazde, prof. Ioan Onofrei, directorul unitatii de invatamant, alaturi de prof. Elena Agachi, director educativ, au oferit echilibrat, fara patimi gratuite, dar cu o fireasca incarcatura emotionala, un spectacol complex, care a avut darul sa ii aduca in atentie pe toti cei care au contribuit, in diferite moduri, la dainuirea unei scoli de elita: Colegiul National August Treboniu Laurian Botosani. 

Dupa ce scoala si-a cinstit diriguitorii care - mai mult sau mai putin vremelnic - se afla la conducerea administrativa a judetului, si amintim aici pe Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, Cristian Roman, prefectul de Botosani, Catalin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botosani, un moment aparte a fost creat prin acordarea titlurilor de Cetatean de onoare profesorilor Constantin Vasilica si Dumitru Tiganiuc, insa la fel de inaltatoare s-a dovedit a fi si prezenta pe scena a prof. Dumitru Tatarcan, "directorul de suflet al Laurianu-ului", cel care a condus unitatea scolara nu mai putin de 40 de ani! 

Nu au fost uitati nici fostii profesori ai scolii, acestia fiind invitati pe scena si aplaudati la scena deschisa. 

Finalul a fost al elevilor, pentru ca, spune directorul liceului, Ioan Onofrei, spiritul Luarian-ului inseamna in primul rand elevii. Care nu s-au dezis de renumele lor si au oferit asistentei un spectacol grandios!

Va prezentam o galerie foto care ilustreaza cele cateva ore scurse intr-o zi de 30 octombrie 2009, cand Colegiul National A.T.Laurian a sarbatorit 150 de ani de viata. MULTI, RODNICI SI FRUMOSI ANI INAINTE! 

Evenimentul a fost transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro, si poate fi accesat, in pagina Live Botosani, la optiunea Transmisii inregistrate.  

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat pentru implicarea în furtul a aproape 400 de biciclete

astăzi, 10:42
409

"Creierul" afacerii pare a fi un arădean care şi-a găsit complici prin toată ţara, inclusiv pe Bogdan B., din Botoşani. Ţinta grupării a fost o firmă belgiană specializată î...

Modificări privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

astăzi, 08:54
1197

Actul normativ transpune în legislaţia naţională unele prevederi din Directiva 2014/46/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 aprilie 2014 de modificare a Directivei 19...

Hăinuţe pentru copii cu eroii preferaţi, eliminate de pe piaţa din Botoşani

astăzi, 08:53
203

Doi comercianţi din Botoşani au fost condamnaţi recent de justiţie să plătească despăgubiri importante pentru bunurile pe care le comercializau şi despre care susţineau că nu ştiau că sun...