La Botosani, parintii sunt multumiti: "Nu am avut reclamatii", spune Hunca! VIDEO

La Botosani, parintii sunt multumiti: "Nu am avut reclamatii", spune Hunca! VIDEO

Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, sustine ca la Botosani nu au fost reclamatii de la parinti cum ca li s-ar fi cerut bani pentru a se cumpara cadouri cadrelor didactice in perioada sarbatorilor de iarna.

Sefa ISJ a facut un nou apel catre parinti sa semnaleze orice solicitare de acest gen. Ea a spus ca, in cazul in care vor fi astfel de sesizari, Inspectoratul Scolar va actiona de indata.

"Nu am avut reclamatii, dar eu solicit tuturor parintilor care sunt pusi in astfel de cazuri sa ne semnaleze, ca noi sa putem interveni in regim de urgenta", a declarat Mihaela Hunca.

Reamintim ca, in aceasta perioada, a starnit numeroase controverse un clip video in care apare o invatatoare din Bucuresti umilind parintii pentru ca nu au fost in stare sa stranga destui bani pentru cadourile profesorilor. Cazul este acum in atentia ISJ Bucuresti si a Ministerului Educatiei. (VEZI VIDEO)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
4

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
28

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...