INCREDIBIL! Groapa de GUNOI cu moloz, cranii de vaci si banchete auto, langa un cartier de vile din municipiu - FOTO, VIDEO

INCREDIBIL! Groapa de GUNOI cu moloz, cranii de vaci si banchete auto, langa un cartier de vile din municipiu - FOTO, VIDEO

Anul 2014, intr-o tara europeana, intr-un oras ce se vrea a fi european, avem parte de niste surprize total neplacute. 

Lumea a evoluat, s-a dezvoltat, avem parte de tehnologii de ultima generatie, insa bunul simt pentru unii semeni este un termen strain.

La marginea municipiului Botosani, mai exact la 200 de m de cartierul ANL Cismea, un teren agricol s-a transformat intr-o imensa groapa de gunoi.

Ne intrebam ce fac cei care ar trebuie sa dea amenzi si sa afle cine este responsabil pentru asa o imagine?

Probabil ca nimic, atata timp cat de cativa ani, persoanele care sunt "certate" cu bunul simt, depoziteaza moloz, resturi de animale, crengi de copaci, scaune auto si tot ce se poate.  



Jurnalistii au aflat de aceasta "infectie" de pe raza municipiului Botosani, iar cand au ajuns acolo si-a facut aparitia si proprietarul terenului, Mariana Tanasa, care parca a vazut o raza de soare atuci cand a vazut presa.  

Aceasta sustine ca a facut zeci de reclamatii la Prefectura, dar si la Primarie, a fost si a discutat chiar si cu primarul Ovidiu Portariuc, a sunat si la 112, insa nu s-a rezolvat nimic.  

  "Pai cine aduce gunoiul acesta aici? Cei care dezmembreaza si care isi fac case, isi aduc resturile aici. Mai rau este de mizeria asta. In fiecare zi vin masini aici si arunca gunoi. M-am rugat de Prefectura si de Primarie sa ma ajute. Terenul este pe municipiul Botosani, platesc impozite de ani de zile. De cate ori am facut intervenit la Prefectura si la Primarie, nu m-a bagat nimeni in seama", a spus Mariana Tanasa.  



Prezent la inaugurarea gradinitei de la ANL Cismea, primarul Ovidiu Portariuc a fost chemat sa vada groapa de gunoi si initial a precizat ca terenul apartine de comuna Rachiti, fiind insa contrazis de proprietara, care plateste impozite municipiului Botosani.

Edilul sef a sunat la Garda de Mediu si a solicitat inspectorilor sa afle cine sunt cei care depoziteaza resturile pe acel teren si sa-i amendeze, iar proprietara este asteptata joi la Primarie pentru a putea fi ajutata sa rezolve aceasta problema.

GALERIE FOTO:




























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
291

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
195

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
113

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...