In stare de ebrietate la volan: Un director din Primaria Botosani a avariat masina institutiei!

In stare de ebrietate la volan: Un director din Primaria Botosani a avariat masina institutiei!
CATALIN FLUTUR: "Fiind functionar public,  a fost formata o comisie de disciplina care analizeaza situatia. Cheltuielile cu reparatia masinii vor fi suportate de domnul Daniliuc. N-are nicio scuza ca era baut la volan".

Duminica seara, Corneliu Vicentiu Daniliuc, director in cadrul Serviciului Edilitare din cadrul Primariei  Botosani, a produs un accident rutier pe DN 28 B, în localitatea Văculeşti, intrucat nu a redus viteza într-o curbă şi, pe un carosabil acoperit cu pietriş, a frânat, intrând pe acostamentul din dreapta, după care s-a răsturnat pe cupolă.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 40%, iar conducătorul auto, care se afla singur în maşină, nu a suferit leziuni corporale, la sosirea ambulanţei el refuzând internarea.

"Corneliu-Vicenţiu D. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, persoana in cauza a fost condusa la Spitalul Dorohoi, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002/R", a mentionat insp.pr. Daniela Darea, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Cercetari vor efectua si reprezentantii Primariei Botosani, pentru a se stabili gradul de implicare si de vinovatie a directorului Corneliu Daniliuc, in acest sens fiind deja formata o comisie de disciplina pentru efectuarea unei cercetari administrative.

"Vom dispune asupra domnului Daniliuc numai acele masuri legale. Deja am dispus o cercetare administrativa sa vedem ce s-a intamplat exact, sa stim care este gradul de implicare si de vina a domnului Daniliuc si sanctiunile vor fi cele prevazute de lege. Fiind functionar public, este o comisie de disciplina, formata din functionari publici, care analizeaza situatia. Imi pare rau ce s-a intamplat, dar imi pare bine ca urmarile nu au fost mult mai grave. Cheltuielile cu reparatia masinii vor fi suportate de domnul Daniliuc. N-am apucat sa discut cu dumnealui pana in prezent. N-are nicio scuza ca era baut la volan", a spus Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
208

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5352

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
180

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...