HSR "cedeaza" psihic? Renunta la afacerea din Botosani!

HSR "cedeaza" psihic? Renunta la afacerea din Botosani!

Firma care se ocupa in Botosani de blocarea rotilor si ridicarea masinilor parcate neregulamentar ar putea renunta la contractul cu municipalitatea botosaneana, motivul fiind in special "presiunile de pe plan local", dupa cum spune viceprimarul Florin Ghiorghita, dar si conditiile impuse de noul regulament. 

Decizia urmeaza sa fie luata pana in 15 mai, cand intra in vigoare noul regulament de circulatie in municipiul Botosani, adoptat in cadrul Consiliului Local. Astfel, activitatea de blocat roti si de ridicat masini ar putea fi preluata de o firma din afara judetului.

Conform informatiilor furnizate de viceprimarul Florin Ghiorghita, in urma discutiilor cu reprezentantii HSR, acestia si-au manifestat intentia de a renunta la contract, de a-l preda, situatie valabila numai pentru municipiul Botosani, sau chiar de a vinde afacerea.

"Am avut o discutie cu cei de la HSR si, cel putin din intentiile pe care le au, vor sa renunte la activitatea din Botosani. E foarte posibil ori sa predea contractul altcuiva, ori sa vanda afacerea. Nu le prea convin conditiile impuse de Consiliul Local prin noul regulament. Am inteles ca poarta discutii cu cineva din alt judet sa preia activitatea. Ei au dat drumul la acest tip de activitate si la Campulung Moldovenesc (Suceava), am inteles ca functioneaza si la Codlea (Brasov), si s-au cam saturat de interventiile si presiunile care sunt pe plan local, ei fiind din Botosani. Si cand incep toti sa te preseze, te cam saturi si preferi sa te duci in alta parte. Interesul lor ar fi sa vanda afacerea, sa isi scoata banii investiti, vom vedea ce decizie vor lua", a declarat Florin Ghiorghita.

In prezent, in municipiul Botosani, firma HSR face doar blocari in parcari, nu mai ridica masini.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
253

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
186

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...