Horia Negrescu, eliberat din functia de inspector general!

Horia Negrescu, eliberat din functia de inspector general!

Horia Negrescu

Marti dimineata, Horia Negrescu a fost instiintat cu privire la eliberarea sa din functia de inspector general al Inspectoratului Scolar General Botosani, dupa 10 zile de cand a preluat mandatul de la Ada Macovei.

"De ieri, este inspector general Ada Macovei. Azi dimineata am primit prin fax de la Ministerul Educatiei decizia de eliberare a mea din functie si numirea Adei Macovei ca inspector general. Oricum nu intentionam sa stau mult pe acest post. Odata cu aceasta schimbare, am scapat de griji. Data trecuta am plecat intr-un mod abuziv si drept dovada am actionat in instanta. Acum este ceva firesc pentru ca oricum nu intentionam sa raman la conducerea ISJ", a precizat Horia Negrescu.

Negrescu a tinut sa mentioneze ca, prin revenirea sa in fruntea ISJ, a incercat doar sa isi recupereze prejudiciul, urmand ca acum sa isi preia locul la catedra de fizica a Colegiului Tehnic Gh. Asachi.

"Am solicitat sa mi se plateasca banii, am facut demersuri si astept. In cazul in care nu se va pune in aplicare decizia instantei, se va proceda la executare silita. Este o posibilitate sa iau banii in 3 ani, dar sper sa nu fie asa", spune Horia Negrescu, care a adaugat ca intentia sa a fost doar de a obtine anularea actului de demitere din urma cu 20 de luni.

"Am vrut doar anularea actului administartiv, nu voiam si bani. Nu am stiut ca voi primi prin istanta acesti bani", precizeaza Negrescu.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
53

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...