Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

 TRAIAN BASESCU  

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca saptamana viitoare va cheama Guvernul la consultari, la Cotroceni, mentionand ca va discuta despre disponibilizarile in sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, si despre fondurile pentru infrastructura. El a spus ca, uitandu-se pe statistici, nu a prea vazut disponibilizarile anuntate in sistemul bugetar.
 
Basescu a mentionat ca se va mai uita pe statistici si ca inca asteapta ca Executivul sa faca ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizari in sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Basescu.
 
In acest context, el a mentionat ca va chema, saptamana viitoare, Guvernul la Cotroceni, la consultari.
 
Basescu a spus ca bunavointa legata de prezenta sa la Palatul Victoria la sedinţele de Guvern s-a dovedit ineficienta in primul sau mandat, asa ca s-a hotarat sa cheme Executivul la Cotroceni.
 
El a mai spus ca din criza economica poti iesi, ca stat, "mai sanatos sau poti sa iesi in metastaze" si ca o tara in criza este ca o tara in razboi.
 
"Noi avem sansa sa iesim mai sanatosi daca Guvernul reuseste sa duca la indeplinire obiectivele de reducere a cheltuielilor bugetare. Mi se pare inadmisibil ca in 2011, cand terminam actualul acord cu FMI, sa luam alt credit sa platim salarii si pensii. Ar trebui, in primul rand, sa nu ne mai crestem cheltuielile bugetare", a conchis seful statului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
91

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
698

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1969

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...