Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

Guvernul, pus la zid pentru ca nu a dat destui oameni afara!

 TRAIAN BASESCU  

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca saptamana viitoare va cheama Guvernul la consultari, la Cotroceni, mentionand ca va discuta despre disponibilizarile in sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, si despre fondurile pentru infrastructura. El a spus ca, uitandu-se pe statistici, nu a prea vazut disponibilizarile anuntate in sistemul bugetar.
 
Basescu a mentionat ca se va mai uita pe statistici si ca inca asteapta ca Executivul sa faca ce s-a angajat legat de reducerea aparatului de stat. "Nu am vazut disponibilizari in sectorul bugetar, m-am uitat pe statistici", a spus Basescu.
 
In acest context, el a mentionat ca va chema, saptamana viitoare, Guvernul la Cotroceni, la consultari.
 
Basescu a spus ca bunavointa legata de prezenta sa la Palatul Victoria la sedinţele de Guvern s-a dovedit ineficienta in primul sau mandat, asa ca s-a hotarat sa cheme Executivul la Cotroceni.
 
El a mai spus ca din criza economica poti iesi, ca stat, "mai sanatos sau poti sa iesi in metastaze" si ca o tara in criza este ca o tara in razboi.
 
"Noi avem sansa sa iesim mai sanatosi daca Guvernul reuseste sa duca la indeplinire obiectivele de reducere a cheltuielilor bugetare. Mi se pare inadmisibil ca in 2011, cand terminam actualul acord cu FMI, sa luam alt credit sa platim salarii si pensii. Ar trebui, in primul rand, sa nu ne mai crestem cheltuielile bugetare", a conchis seful statului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Finanțele anunță o investiție importantă în sistemul informatic. Vor fi achiziționate 2.617 computere!

astăzi, 07:32
30

DGRFP organizeaza pe data de 8 noiembrie o licitatie ce are ca prevedere bugetara suma de 11,9 milioane lei, fara TVA, adica 25,9 milioane euro. In total vor fi achizitionate 2.617 statii de lucru, di...

Transferat în stare gravă la Iași, după ce a fost lovit cu ciocanul în cap!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
1491

Violență extremă într-un sat din județul Botoșani! Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost transferat la Iași cu traumatisme craniane grave, pacientul suferind mai multe lovituri cu ciocanu...

Brilliant a adus Cupa României la Botoșani!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
273

În acest weekend a avut loc la Sala Polivalentă din Botoșani Turneul Național de Taekwondo WT - Sport Olimpic, format din Cupa României, aflată la ediția a XIX-a și Botoșa...