GHEORGHE FLUTUR: "La Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi!"

GHEORGHE FLUTUR: "La Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi!"
Filiala Partidului Democrat Liberal Botosani a avut vineri o intalnire la care au participat membrii Biroului Permanent Judetean, primarii democrat-liberali, dar si vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur, coordonator al campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidentiale.

"Ne-am intalnit astazi pentru a ne sfatui si pentru a cauta cele mai bune mijloace sa recuperam din rezultatul categoric nemultumitor, pe care l-am inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Noi nu ne-am intrunit pentru a ne sfatui cum sa mintim, cum sa trucam sau cum sa santajam, ci sa ne sfatuim cum putem comunica mai bine cu cetatenii, cum putem fi mai mult printre oameni si cum putem interveni pentru a da explicatiile necesare vizavi de toate minciunile si dezinformarile care se vehiculeaza. Imi exprim increderea ca in turul doi al alegerilor prezidentiale rezultatul se va intoarce in favoarea noastra si vom fi castigatori", a declarat Mihai Tabuleac, vicepresedintele PD-L Botosani.

Presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur, a invocat in cadrul conferintei de presa de vineri campania electorala murdara de la Botosani.

"S-au unit toti liderii politici cu un singur gand, sa scape de Traian Basescu, dar nu au venit cu nimic in loc. Nu ne-au spus ce vor face dupa aia, dupa acel moment de inceput. Daca este sa ne gandim la acel cod de conduita electorala, pe care tot il invoca, m-am saturat sa le dau exemple de ceea ce au facut in aceasta campanie electorala, in ziua votului, si cum lucreaza si acum. Mai mare murdarie intr-o campanie nu am putut sa vad decat ce s-a intamplat la Botosani", a declarat Catalin Flutur, presedintele PD-L Botosani.

In ciuda rezultatului slab de la Botosani in primul tur, de 23,84%, fata de procentul de 41,22% al lui Mircea Geoana, Gheorghe Flutur se declara optimist pentru turul doi la Botosani, precizand ca Traian Basescu va castiga alegerile si in judetul Botosani.

"Imi exprim optimismul ca Traian Basescu va castiga alegerile si in judetul Botosani, in primul rand un lucru care ne face sa fim si mai siguri de victorie este aceasta alianta grabita facuta intre PSD si PNL, alianta trucajelor care, daca va continua asa, ne vor face si pe noi romanii ca suntem negri si nu albi, ca suntem din Africa si nu din Europa, ca tot vad ca se poarta trucajele. Aici, la Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi, pentru ca sunt convins ca electoratul liberal care a votat cu Crin Antonescu, nu va urma sfatul liderului PNL care a predat partidul bratienilor la cheie lui Ion Iliescu. Nu ma asteptam ca Antonescu sa puna basca lui Iliescu pe capul bratienilor atat de repede", a declarat Gheorghe Flutur, coordonator al campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidentiale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă la Dorohoi după ce un adolescent nu a mai ieşit din Iazul Polonic!

astăzi, 16:20
713

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Judecătorii îi cer Avocatului Poporului să reclame la CCR legea privind organizarea judiciară

astăzi, 15:38
189

Judecătorii subliniază că actul normativ afectează, conform Comisiei de la Veneția, independența justiției."Recomandările formulate de Comisia de la Veneția nu sunt utile doar legiui...

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 12:28
1088

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...