Fostul primar Florin Egner implicat într-un accident rutier! FOTO
ACCIDENT!

Fostul primar Florin Egner implicat într-un accident rutier! FOTO

Fostul primar al Botoșaniului, Florin Egner, a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident rutier ce s-a produs la intersecția străzii Carmen Silva cu Tudor Vladimirescu, din municipiu, în urma căruia o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Florin Egner se deplasa la volanul unui autoturism Peugeot pe strada Tudor Vladimirescu și, când a ajuns în intersecție, a vrut să întoarcă. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în momentul în care a efectuat manevra, a pătruns puțin pe o străduță laterală, iar când a revenit pe Tudor Vladimirescu a lovit un BMW care circula din același sens. 

În urma impactului, autoturismul condus de Egner a fost aruncat pe trotuar. O femeie în vârstă de 50 de ani, pasageră în BMW, a fost rănită, fiind preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat pe ambii conducători auto implicați în accident cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
45

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
45

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
47

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...