Foști angajați HSR trimiși în judecată: Ridicau mașini în baza unor documente false!

Foști angajați HSR trimiși în judecată: Ridicau mașini în baza unor documente false!
Semnau în locul polițiștilor! Trei foști angajați ai firmei Hi Speed Recovery au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, după ce în perioada octombrie-noiembrie 2009 au dispus ridicarea unor mașini de pe raza municipiului Botoșani în baza unor documente false.

Cei trei învinuiți, Vasile Zetu, Dragoș Daicu și Irimel Popescu, identificau mașini parcate neregulamentar  și, fără a sesiza organele de poliție întocmeau, în numele unor agenți constatatori, dispoziții de ridicare a respectivelor autoturisme și completau procesele verbale în locul oamenilor legii.

Ilegalitățile săvârșite de cei trei au ieșit la iveală când unul dintre șoferii căruia i s-a ridicat mașina a mers la Poliție, iar în urma unor verificări încrucișate efectuate și a unei expertize criminalistice efectuată la București s-a constatat că semnăturile nu erau ale polițiștilor.

"Cele trei persoane au fost trimise în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și fals material în înscrisuri oficiale", a declarat procurorul Ciprian Mihai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
593

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
149

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
428

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. Când a ajuns în in...