FLUTUR: "Voi candida la urmatoarele alegeri in partid!"

FLUTUR: "Voi candida la urmatoarele alegeri in partid!"

Catalin Flutur

Si-a dat demisia din fruntea PDL Botosani! Demisia lui Catalin Flutur a venit in urma unei analize a situatiei politice din organizatia PDL Botosani, dupa cum recunoaste chiar si fostul lider al democrat-liberalilor botosaneni. Insa, spune Flutur, demisioneaza din fruntea partidului doar pentru a crea sanse egale tuturor candidatilor la noile alegeri pentru conducerea PDL Botosani.

"Este adevarat ca rezultatele pe care le-am avut la alegerile prezidentiale au fost slabe, dar acest lucru a fost recunoscut si asumat chiar dupa primul tur al alegerilor. Eu sunt convins ca am facut tot ce a depins de noi pentru a convinge populatia sa ne acorde votul, dar pentru ca PDL este intr-o perioada de alegeri interne, pentru a asigura o concurenta egala pentru toata lumea la functiile de conducere a PDL am hotarat sa imi dau demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene. In aceste conditii, Biroul Politic National va hotari un comitet de organizare si desfasurare a alegerilor. Voi candida la urmatoarele alegeri in partid", a precizat Catalin Flutur intr-o conferinta de presa.

Luni, Gheorghe Flutur a anuntat ca alegerile la nivel central se vor amana pentru anul viitor, insa cele de la nivel local vor continua şi se vor desfăşura conform graficului, acolo unde este cazul.

De altfel, Gheorghe Flutur a anunţat că a continuat organizarea la nivelul filialelor judeţene, fiind numiţi doi preşedinţi ai comitetelor de organizare a alegerilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1531

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
432

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
358

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...