Flutur nu crede ca profesorii vor mai iesi in strada

Flutur nu crede ca profesorii vor mai iesi in strada

 CATALIN FLUTUR, primarul municipiului Botosani  

Primarul Catalin Flutur nu crede ca profesorii vor mai iesi in strada, in cazul in care salariile, pe perioada verii, vor fi platite cu intarziere.

In prezent, municipalitatea are asigurat doar 40% din necesarul de fonduri pentru plata salariilor profesorilor pe trimestrul III.

Edilul sef al municipiului sustine ca au fost trimise la Ministerul Educatiei si la Ministerul de Finante noi documente privind situatia de la Botosani.

“Este adevarat ca fondul de salarii este asigurat in procent de 40%, pentru ca s-au mutat bani dintr-un trimestru in altul. Putin probabil ca o sa vedem in perioada verii profesori care sa vina sa ne ceara foarte transant sa le dam salariile, pentru ca e vacanta si pentru ei. Rezolvarea va fi in rectificarea bugetara. Am mai facut o serie de documente prin care le-am reamintit celor de la Ministerul de Finante si de la Ministerul Educatiei necesarul de sume pentru Botosani", a spus primarul Catalin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Mobilizare pentru gestionarea efectelor codului portocaliu de ger!

astăzi, 13:03
427

Avertizarea meteorologică de tip cod portocaliu de frig, lansată de Administraţia Naţională de Meteorologie, a determinat astăzi convocarea, de către prefectul Dan Şlincu, a Comitetului Judeţ...

Utilaj de deszăpezire izbit în plin de mașina condusă de un șofer beat!

astăzi, 12:17
1069

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03.50,  în timp ce conducea autoturismul pe str. Ion Nistor, din municipiul Rădăuți, pe fondul neadaptării vitezei la condiți...

Camion cu mobilă răsturnat pe drumul Botoșani-Săveni! - FOTO

astăzi, 08:46
1516

Accident produs pe drumul Botoșani-Săveni, soldat cu pagube materiale! S-a petrecut duminică dimineață, între localitățile Săveni și Ungureni, unde un camion care transporta mobilă s-a...