Fetita disparuta din Cordareni, gasita moarta intr-o padurice!

Fetita disparuta din Cordareni, gasita moarta intr-o padurice!

Chiar daca a disparut in urma cu trei saptamani, trupul micutei Denisa Suru, gasit duminica dimineata intr-o padurice din apropierea localitatii Cordareni, este foarte bine conservat, nu miroase absolut deloc, iar palmele si talpile se prezinta ca si cum micuta ar fi stat mult timp in umezeala, asa-zisa "mana de spalatoreasa", dupa cum s-a exprimat purtatorul de cuvant al Politiei botosanene.

"Vineri dupa-amiaza, niste copii s-au jucat in aceasta zona, unde s-au dus la cules de nuci. Cautand nuci, chiar la baza unui nuc au dat sub niste maracini, foarte bine ascuns, de corpul fetitei, pe care ei l-au perceput ca o papusa imbracata. Asta le-au spus parintilor seara acasa, care nu au dat prea multa importanta spuselor copiilor. Duminica dimineata, vrand sa se convinga despre ce este vorba, au mers acolo si au gasit fetita, anuntand politia prin apel unic de urgenta, la ora 8.52. Corpul fetitei era foarte bine ascuns sub vegetatie, pe care noi, ca sa putem ridica cadravrul, am indepartat-o prin defrisare aproximativ o ora. Paduricea este in extravilanul satului, la peste un kilometru de locuinta copilului, este o rapa destul de greu accesibila. Cadavrul nu este in putrefactie, este foarte bine conservat, nu miroase absolut deloc. La nivelul palmelor si al talpilor are instalate semnele corpului care sta mult timp in umezeala, exact mana de spalatoreasa", a declarat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Corpul a fost ridicat de Medicina Legala si transportat la Botosani pentru probe, iar zona a fost defrisata, avandu-se grija sa nu se distuga nicio eventuala urma.

"Acest loc a fost cautat inclusiv joi cu cainii de urma, a fost cautat si vineri in ziua disparitiei cu localnicii, efectiv nu se vedea, copiii au scotocit dupa nuci, asa au dat de el. Asteptam rezultatele necropsiei pentru a vedea spre ce directie continuam ancheta", a completat Manuela Ieremie.

Denisa Suru, copila de doi ani disparuta in urma cu cateva saptamani din Cordareni si cautata de sute de politisti, a fost gasita moarta intr-o padurice din zona localitatii Cordareni.

In urma cu o saptamana, in timpul anchetei, mama micutei s-a sinucis, aruncandu-se intr-o fantana din preajma postului de politie din comuna.

Femeia avea doar 19 ani si era insarcinata in cinci luni. Inainte de a recurge la gestul sinucigas, mama fetitei daduse declaratii contradictorii, spunand initial ca si-a omorat copilul, apoi ca l-a vandut.



 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
132

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
103

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
56

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...