Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Condamnați la o viață lipsită de dragostea părinților, încă din fașă! Este soarta a tot mai mulți copii, care la scurt timp după ce sunt aduși pe lume sunt abandonați de cele care le-au dat viață, ca și cum ar fi niște obiecte de decor de care nu mai au nevoie.

Este și cazul unei copile de numai opt luni, care a fost lăsată de mamă în grija unei rude din Ștefănești. Femeia a plecat în Italia, dar a promis că se va întoarce după fetiță, însă dusă a fost.

Ruda la care a fost lăsat pruncul, care la rândul său are șase copii, a anunțat autoritățile locale, întrucât nu mai are posibilitatea de a hrăni încă o gură, fiind sesizată și Direcția Generală pentru Protecția Copilului.

Copila a ajuns acum în grija unui asistent maternal, urmând a se decide ce formă de protecție se va institui pe viitor, după ce se va discuta și cu mama.

 Primăria Ştefăneşti a pus la dispoziţie o maşină, astfel că fetiţa a fost adusă la Botoşani şi dată în grija unei asistente maternale până când se va lua o decizie în privinţa mamei, a declarat Felicia Mihai, şeful Complexului pentru Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului.

Fetița de opt luni mai are și alți frați, care la fel se află în grija altora, nu a mamei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
61

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
40

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...