Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!
Condamnați la o viață lipsită de dragostea părinților, încă din fașă! Este soarta a tot mai mulți copii, care la scurt timp după ce sunt aduși pe lume sunt abandonați de cele care le-au dat viață, ca și cum ar fi niște obiecte de decor de care nu mai au nevoie.

Este și cazul unei copile de numai opt luni, care a fost lăsată de mamă în grija unei rude din Ștefănești. Femeia a plecat în Italia, dar a promis că se va întoarce după fetiță, însă dusă a fost.

Ruda la care a fost lăsat pruncul, care la rândul său are șase copii, a anunțat autoritățile locale, întrucât nu mai are posibilitatea de a hrăni încă o gură, fiind sesizată și Direcția Generală pentru Protecția Copilului.

Copila a ajuns acum în grija unui asistent maternal, urmând a se decide ce formă de protecție se va institui pe viitor, după ce se va discuta și cu mama.

 Primăria Ştefăneşti a pus la dispoziţie o maşină, astfel că fetiţa a fost adusă la Botoşani şi dată în grija unei asistente maternale până când se va lua o decizie în privinţa mamei, a declarat Felicia Mihai, şeful Complexului pentru Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului.

Fetița de opt luni mai are și alți frați, care la fel se află în grija altora, nu a mamei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua europeană a limbilor, marcată și în acest an la Seminarul Teologic "Sfântul Gheorghe" Botoșani - FOTO

astăzi, 13:34
64

Ziua europeană a limbilor a cuprins mai multe activități, care s-au desfășurat la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani în perioada 2...

Zece familii din judeţul Botoșani, beneficiare de ajutoare sociale de urgenţă - FOTO

astăzi, 13:29
76

În şedinţa de Guvern de săptămâna trecută s-a aprobat acordarea unor ajutoare de  urgenţă, printre care s-au regăsit şi zece dosare elaborate în acest sens de Agenţia ...

Botoșănean implicat într-un accident rutier în județul Suceava!

astăzi, 12:11
166

În cursul zilei de marți, în jurul orei 11.40, un bărbat de 57 de ani, din județul Botoșani, conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 17. Pe raza comunei Poiana Stampei, din jude...