Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!
Condamnați la o viață lipsită de dragostea părinților, încă din fașă! Este soarta a tot mai mulți copii, care la scurt timp după ce sunt aduși pe lume sunt abandonați de cele care le-au dat viață, ca și cum ar fi niște obiecte de decor de care nu mai au nevoie.

Este și cazul unei copile de numai opt luni, care a fost lăsată de mamă în grija unei rude din Ștefănești. Femeia a plecat în Italia, dar a promis că se va întoarce după fetiță, însă dusă a fost.

Ruda la care a fost lăsat pruncul, care la rândul său are șase copii, a anunțat autoritățile locale, întrucât nu mai are posibilitatea de a hrăni încă o gură, fiind sesizată și Direcția Generală pentru Protecția Copilului.

Copila a ajuns acum în grija unui asistent maternal, urmând a se decide ce formă de protecție se va institui pe viitor, după ce se va discuta și cu mama.

 Primăria Ştefăneşti a pus la dispoziţie o maşină, astfel că fetiţa a fost adusă la Botoşani şi dată în grija unei asistente maternale până când se va lua o decizie în privinţa mamei, a declarat Felicia Mihai, şeful Complexului pentru Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului.

Fetița de opt luni mai are și alți frați, care la fel se află în grija altora, nu a mamei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
248

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
2120

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria Ceauşilă a postat p...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
609

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...