Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!
Condamnați la o viață lipsită de dragostea părinților, încă din fașă! Este soarta a tot mai mulți copii, care la scurt timp după ce sunt aduși pe lume sunt abandonați de cele care le-au dat viață, ca și cum ar fi niște obiecte de decor de care nu mai au nevoie.

Este și cazul unei copile de numai opt luni, care a fost lăsată de mamă în grija unei rude din Ștefănești. Femeia a plecat în Italia, dar a promis că se va întoarce după fetiță, însă dusă a fost.

Ruda la care a fost lăsat pruncul, care la rândul său are șase copii, a anunțat autoritățile locale, întrucât nu mai are posibilitatea de a hrăni încă o gură, fiind sesizată și Direcția Generală pentru Protecția Copilului.

Copila a ajuns acum în grija unui asistent maternal, urmând a se decide ce formă de protecție se va institui pe viitor, după ce se va discuta și cu mama.

 Primăria Ştefăneşti a pus la dispoziţie o maşină, astfel că fetiţa a fost adusă la Botoşani şi dată în grija unei asistente maternale până când se va lua o decizie în privinţa mamei, a declarat Felicia Mihai, şeful Complexului pentru Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului.

Fetița de opt luni mai are și alți frați, care la fel se află în grija altora, nu a mamei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
630

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
468

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
220

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...