Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!

Fetiță de 8 luni, "uitată" de mamă la o rudă!
Condamnați la o viață lipsită de dragostea părinților, încă din fașă! Este soarta a tot mai mulți copii, care la scurt timp după ce sunt aduși pe lume sunt abandonați de cele care le-au dat viață, ca și cum ar fi niște obiecte de decor de care nu mai au nevoie.

Este și cazul unei copile de numai opt luni, care a fost lăsată de mamă în grija unei rude din Ștefănești. Femeia a plecat în Italia, dar a promis că se va întoarce după fetiță, însă dusă a fost.

Ruda la care a fost lăsat pruncul, care la rândul său are șase copii, a anunțat autoritățile locale, întrucât nu mai are posibilitatea de a hrăni încă o gură, fiind sesizată și Direcția Generală pentru Protecția Copilului.

Copila a ajuns acum în grija unui asistent maternal, urmând a se decide ce formă de protecție se va institui pe viitor, după ce se va discuta și cu mama.

 Primăria Ştefăneşti a pus la dispoziţie o maşină, astfel că fetiţa a fost adusă la Botoşani şi dată în grija unei asistente maternale până când se va lua o decizie în privinţa mamei, a declarat Felicia Mihai, şeful Complexului pentru Servicii Comunitare destinate Protecţiei Copilului.

Fetița de opt luni mai are și alți frați, care la fel se află în grija altora, nu a mamei.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
575

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
35

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
381

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...