FC Botoșani a făcut instrucție cu Poli Timișoara, scor 0-5! Golofca, Astafei si frații Fulop au marcat!
SPORT

FC Botoșani a făcut instrucție cu Poli Timișoara, scor 0-5! Golofca, Astafei si frații Fulop au marcat!

FC Botosani a reusit sa invinga formatia ACS Poli Timisoara cu scorul de 5-0, dupa golurile marcate de Istvan Fulop (2), Catalin Golofca, Victoras Astafei si Lorand Fulop.

Antrenorul Ionut Popa a inceput meciul cu un sistem 4-2-31 si a trimis in teren urmatoare echipa: Straton - Bocșan, Cînu, Șeroni, A. Neagu - Artean, Cârstocea - Bărbuț, Croitoru (c), Vădrariu - Elek.

De partea cealalta, Leo Grozavu a inceput foarte ofensiv cu un 3-4-3, avandu-i in teren pe: Iliev - Miron (c), Ichim, Plămadă - Dimitrov, Fulop, Bordeianu, Popovici - Golofca, Astafei, Greu. Pe banca de rezerve a botosanenilor s-au asezat Albut, Patache, Juncanaru, Fulop L., Matulevicius, Burca si Musat.

Lovitura de start a meciului au avut-o botosanenii si tot ei au avut si primul atac mai periculos, in minutul 3, atunci cand Razvan Greu a ajuns in careu, insa in momentul sutului a faultat in atac.

In minutul 6, Istvan Fulop a deschis scorul cu o noua executie superba. FC Botosani a beneficiat de o lovitura libera de la 18 m, iar Fulop a executat perfect, mingea a atins bara transversala, apoi a intrat in poarta.

Tactica lui Leo Grozavu a dat roade, iar in minutul 12, FC Botosani a scapat pe un contraatac, in urma unui corner, Golofca i-a pasat lui Astafei, iar fostul fotbalist al Petrolul i-a recentrat in careu, suceveanul reusind sa marcheze pentru 0-2.

Timisorenii au avut prima ocazie de gol abia in minutul 28, atunci cand Elek si Carstocea nu au stiut cum sa-l invinga pe Iliev. 

Mihai Bordeianu a fost la un pas de a marca si el, in minutul 38, atunci cand a sutat puternic de la 23 de metri, in urma unui corner avut de FC Botosani si executat de Fulop.

Dupa primele 45 de minute, scorul pe tabela arata 0-2.

Botosanenii au inceput in forta si repriza a doua, iar in minutul 48, Fulop a patruns in careu si i-a pasat in stanga lui Astafei, care a marcat primul sau gol pentru FC Botosani, iar scorul s-a facut 0-3.

Peste numai patru minute, Golofca a centrat de pe partea dreapta, iar Istvan Fulop a preluat si a sutat la coltul scurt, reusind dubla. Imediat dupa ce a marcat, Fulop a fost schimbat de Leo Grozavu, pentru a fi menajat, iar in locul sau a intrat Andrei Patache. In minutul 66 a urmat si cea de-a doua schimbare, Matulevicius intrand in locul lui Astafei.

Popovici a fost si el aproape de gol, dupa o pasa primita de la Golofca, insa timisorenii au respins fin fata portii goale.

In minutul 81, Leo Grozavu l-a trimis in teren pe Lorand Fulop in locul lui Razvan Greu. Acesta a iesit in evidenta in minutul 90, atunci cand a intrat in careu, l-a intors pe Canu, iar jucatorul timisorenilor a facut hent. Arbitrul a dictat penalty, iar acelasi Lorand Fulop a marcat pentru 0-5.

FLUIER FINAL!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
64

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
117

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
142

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...