Fara Festivalul Verii, anul acesta!

Fara Festivalul Verii, anul acesta!

 FLORIN GHIORGHITA  

Festivalul Verii programat iniţial la Botoşani pentru ultimul week-end din luna august nu va mai avea loc. Decizia a fost luată în ultima şedinţă de permanenţă la care au participat reprezentanţii serviciilor şi direcţiilor din cadrul Primăriei Botoşani. În urma acestei şedinţe de lucru, s-a convenit că blocarea traficului rutier în zona Bazarului unde a fost stabilită iniţial locaţia, nu este oportună în momentul de faţă.

Lucrările derulate de municipalitate în cadrul proiectelor cu finanţare europeană creează restricţii de circulaţie pe o serie de străzi din municipiu, iar blocarea zonei destinată sărbătorii verii ar sugruma şi mai mult traficul rutier.

Astfel, municipalitatea a decis să suspende organizarea evenimentului pentru a evita crearea unor neplăceri în rîndul conducătorilor auto.

Conducerea Primăriei Botoşani îşi cere scuze atît faţă de organizatorii cu care urma să susţină acest eveniment, cât şi faţă de botoşănenii care au dorit să ia parte la festival, cu speranţa că, odată cu finalizarea lucrărilor demarate în prezent în municipiu, festivalul va căpăta amploarea pe care o merită toţi botoşănenii.

“Ne-am dorit să le oferim în acest an botoşănenilor acest festival devenit o tradiţie la noi în oraş. Aşa se explică planificarea acestui eveniment în calendarul nostru de activităţi. Cunoaştem bucuria cu care botoşănenii participă la evenimente de acest gen. În acelaşi timp, considerăm că mult mai important pentru oraşul nostru este dezvoltarea lui prin lucrări de investiţii pe care noi le-am început şi care trebuie finalizate. Suntem conştienţi că există în momentul de faţă un disconfort cauzat de şantierele create pe străzile din municipiu şi nu dorim ca, prin blocarea zonei din apropierea Bazarului, să-l amplificăm. Este de datoria noastră să finalizăm aceste lucrări pe care le considerăm prioritatea numărul 1", a declarat viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
10

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
150

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
111

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...