Executare esuata la un sediu care a apartinut lui Constantin Cuciureanu! - FOTO

Executare esuata la un sediu care a apartinut lui Constantin Cuciureanu! - FOTO

Un om de afaceri din Botosani incearca de 11 ani sa intre in posesia spatiului unde in prezent functioneaza Restaurantul Stadion. Proprietarul de drept sustine ca respectivul spatiu a fost vandut pana acum de cinci ori si ca toate acestea s-au facut sub indrumarea omului de afaceri Constantin Cuciureanu, cu care de altfel s-a si judecat pentru spatiu, ajungandu-se cu procesele pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Vineri dimineata, insotit de un executor judecatoresc din Suceava, cel care revendica spatiul, Hariton Parascuta, s-a prezentat pentru a pune in executare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Chiar de dimineata, in zona au fost prezente si numeroase echipaje de jandarmi si politisti. Numai ca si de aceasta data incercarea proprietarului a fost sortita esecului.

Omul de afaceri Constantin Cuciureanu a vandut respectivul spatiu, ultimul proprietar fiind Ernest Jakab, care la randul sau l-a inchiriat unei firme. Actualul chirias a invocat ca nu a fost instiintat ca va avea loc executarea, motiv pentru care hotararea judecatoreasca nu a putut fi pusa in aplicare. Proprietarul Hariton Parascuta sustine ca luni va veni din nou si va incerca sa intre in restaurant.

"S-a dat termen pana luni pentru verificarea autenticitatii actelor si dupa ce verificam venim si preluam. Din punctul nostru de vedere problema este rezolvata, nu mai conteaza cateva zile, de 11 ani de zile dureaza situatia aceasta. Au fost facute cinci instrainari succesive pana am reusit sa punem sechestru judiciar, veneam cu executorii si gaseam spatiul vandut la altcineva. Am pus sechestru judiciar si am reusit sa evacuam acum pe Jakab Ernest, el este un intermediar, in spatele lui este Cuciureanu Constantin, toate instrainarile succesive au fost facute sub indrumarea lui Cuciureanu. Noi acum am evacuat proprietarul, noi suntem de drept proprietarii spatiului si terenului si acum vom clarifica situatia cu chiriasul, iar luni venim si il evacuam", a declarat Hariton Parascuta.

De cealalta parte, omul de afaceri Constantin Cuciureanu sustine ca nu mai are nicio legatura cu respectivul spatiu, pe care l-a vandut in urma cu doi ani.

"Eu acel spatiu l-am cumparat in urma cu mai multi ani in urma unei executari facuta de catre o banca, dar de vreo doi ani de zile l-am instrainat, si nu mai am absolut nicio treaba. Hariton Parascuta e liber sa spuna ce vrea si sa debiteze tot felul de povesti, daca asta a invatat sa spuna si nu stie altceva", a declarat Constantin Cuciureanu. 
 
Proprietarul spera ca de aceasta data sa reuseasca sa isi recupereze spetiu. "Sunt peste 100 si ceva de hotarari judecatoresti, noi am intampinat obstructie si in ceea ce priveste punerea sechestrului judiciar, ne-a fost respinsa la Curtea de Apel Suceava, si pana nu am intervenit la CSM cu o plangere nu am reusit sa obtinem sechestru judiciar", incheie Hariton Parascuta.



 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
21

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
52

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...