EXCLUSIV: Radu Judele a primit NUP! - FOTO Document

EXCLUSIV: Radu Judele a primit NUP! - FOTO Document
Administratorul public al județului Botosani, Radu Judele, a primit NUP (neinceperea urmaririi penale) din partea magistratilor, in dosarul in care era invinuit de  trafic de influență.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie informeaza ca, "prin Rechizitoriul 419/P/2012, emis in data de 28 iunie 2013, s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta, sub forma continuata", Rechizitoriul continand, de asemenea, "considerentele netrimiterii in judecata".

Acuzatiile priveau un dosar de corupție în care au fost reținute trei persoane, printre care și directorul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM, Adrian Mândroiu, dovezile impotriva lui Radu Judele fiind, conform procurorilor, discuţii telefonice cu reprezentanţii firmei Tahal Consulting Engineering.
 
In luna aprilie, procurorii DNA au făcut percheziții în biroul lui Radu Judele de la Consiliul Județean, dar și la locuința acestuia și sediul firmei sale din Iași.

In aceasta perioada, Radu Judele a spus ca este nevinovat, el fiind sustinut in acest sens si de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

astăzi, 16:31
100

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...

O angajată a Memorialului Ipoteşti, acuzată că a luat bani din bilete şi din vânzarea bunurilor!

astăzi, 16:25
231

Totul a fost descoperit după ce, în vara anului 2015, o comisie de inventariere a instituţiei a decis inventarierea bunurilor aflate în gestiunea Cameliei Ţ. S-a constatat o lipsă la i...

300 locuri de muncă la recoltat zmeură, în Portugalia!

astăzi, 14:44
240

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:Roman (judetul Neamt) - 17 ianuarie 2018Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018 Durata contract: aproximativ 3...