EXCLUSIV: Radu Judele a primit NUP! - FOTO Document

EXCLUSIV: Radu Judele a primit NUP! - FOTO Document
Administratorul public al județului Botosani, Radu Judele, a primit NUP (neinceperea urmaririi penale) din partea magistratilor, in dosarul in care era invinuit de  trafic de influență.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie informeaza ca, "prin Rechizitoriul 419/P/2012, emis in data de 28 iunie 2013, s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta, sub forma continuata", Rechizitoriul continand, de asemenea, "considerentele netrimiterii in judecata".

Acuzatiile priveau un dosar de corupție în care au fost reținute trei persoane, printre care și directorul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM, Adrian Mândroiu, dovezile impotriva lui Radu Judele fiind, conform procurorilor, discuţii telefonice cu reprezentanţii firmei Tahal Consulting Engineering.
 
In luna aprilie, procurorii DNA au făcut percheziții în biroul lui Radu Judele de la Consiliul Județean, dar și la locuința acestuia și sediul firmei sale din Iași.

In aceasta perioada, Radu Judele a spus ca este nevinovat, el fiind sustinut in acest sens si de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
931

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
320

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
312

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...