Elevii din Botoşani vor avea LIBER pe 23 aprilie!

Elevii din Botoşani vor avea LIBER pe 23 aprilie!
  Elevii care învaţă în unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi liberi în data de 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, ocrotitorul spritual al oraşului.  

 Primarul Ovidiu Portariuc va promova un proiect de hotărâre, ce va fi supus aprobării într-o şedinţă extraordinară la începutul săptămânii viitoare, pentru ca elevii să fie liberi pe 23 aprilie. 

Decizia a fost luată în urma unei discuţii pe care edilul a purtat-o cu inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă.

  “Merită atât elevii cât şi profesorii să se bucure de o minivacanţă. Am avut o discuţie cu doamna Mihaela Huncă şi luni vom convoca o şedinţă extraordinară", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

23 aprilie ar fi trebuit să fie prima zi de şcoală de după vacanţa de Paşte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol pe şosea! S-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident! FOTO

Miercuri, 13 Decembrie 2017
3436

Un bărbat din Botoşani a dat dovadă, miercuri seara, de inconştienţă maximă urcându-se la volan deşi se afla într-o avansată stare de ebrietate.Bărbatul, în vârst...

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

Miercuri, 13 Decembrie 2017
11373

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
931

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...