Elevii din Botoşani vor avea LIBER pe 23 aprilie!

Elevii din Botoşani vor avea LIBER pe 23 aprilie!
  Elevii care învaţă în unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi liberi în data de 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, ocrotitorul spritual al oraşului.  

 Primarul Ovidiu Portariuc va promova un proiect de hotărâre, ce va fi supus aprobării într-o şedinţă extraordinară la începutul săptămânii viitoare, pentru ca elevii să fie liberi pe 23 aprilie. 

Decizia a fost luată în urma unei discuţii pe care edilul a purtat-o cu inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă.

  “Merită atât elevii cât şi profesorii să se bucure de o minivacanţă. Am avut o discuţie cu doamna Mihaela Huncă şi luni vom convoca o şedinţă extraordinară", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

23 aprilie ar fi trebuit să fie prima zi de şcoală de după vacanţa de Paşte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elsaco a participat la Forumul Trade Winds 2017

astăzi, 15:38
74

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco, Viorel Iliuță, directorul general al Elsaco Electronic și Vlad Iftime, directorul general al Vestra Indus...

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
795

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
56

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...