Elevi culesi cu politia din baruri!

Elevi culesi cu politia din baruri!
In urma unor razii efectuate de politistii locali, in luna octombrie, in barurile din vecinatatea unitatilor de invatamant au fost depistati 23 de elevi, care in timpul orelor de curs, in loc sa fie in clase, se aflau in localurile si barurile din apropierea scolii.

Toti elevii prinsi in baruri au fost legitimati si indrumati catre unitatile de invatamant, iar oamenii legii au informat si conducerile scolilor despre aceasta situatie.

Cei mai multi elevi au fost prinsi in barurile din apropierea Colegiului National "A.T Laurian" si a Colegiului National "Mihai Eminescu".

Scopul acestei actiuni a fost de combatere a consumului de alcool si a absenteismului scolar, iar situatia a fost prezentata si in sedinta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica de joi.

"Institutiile de invatamant, de la caz la caz, decid ce sanctiuni aplica elevilor care sunt prinsi in baruri, in timpul orelor de curs. In primul rand, cand apar astfel de situatii trebuie informati parintii, iar mai apoi sanctiunile se pot decide in cadrul Consiliului clasei sau al Consiliului  profesoral. Numarul elevilor prinsi in baruri, in timpul orelor de curs, este destul de mare, daca provin numai de la doua unitati de invatamant", a spus Daniel Botezatu, inspector adjunct al ISJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mușcat de față și călcat cu copitele de propriul cal! FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
2705

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns, marți seară, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati după ce a fost rănit de propriul cal.Bărbatul...

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

Marţi, 17 Octombrie 2017
2588

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

Marţi, 17 Octombrie 2017
397

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...