Elevi culesi cu politia din baruri!

Elevi culesi cu politia din baruri!
In urma unor razii efectuate de politistii locali, in luna octombrie, in barurile din vecinatatea unitatilor de invatamant au fost depistati 23 de elevi, care in timpul orelor de curs, in loc sa fie in clase, se aflau in localurile si barurile din apropierea scolii.

Toti elevii prinsi in baruri au fost legitimati si indrumati catre unitatile de invatamant, iar oamenii legii au informat si conducerile scolilor despre aceasta situatie.

Cei mai multi elevi au fost prinsi in barurile din apropierea Colegiului National "A.T Laurian" si a Colegiului National "Mihai Eminescu".

Scopul acestei actiuni a fost de combatere a consumului de alcool si a absenteismului scolar, iar situatia a fost prezentata si in sedinta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica de joi.

"Institutiile de invatamant, de la caz la caz, decid ce sanctiuni aplica elevilor care sunt prinsi in baruri, in timpul orelor de curs. In primul rand, cand apar astfel de situatii trebuie informati parintii, iar mai apoi sanctiunile se pot decide in cadrul Consiliului clasei sau al Consiliului  profesoral. Numarul elevilor prinsi in baruri, in timpul orelor de curs, este destul de mare, daca provin numai de la doua unitati de invatamant", a spus Daniel Botezatu, inspector adjunct al ISJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
1139

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
161

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
257

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...