Elevi culesi cu politia din baruri!

Elevi culesi cu politia din baruri!
In urma unor razii efectuate de politistii locali, in luna octombrie, in barurile din vecinatatea unitatilor de invatamant au fost depistati 23 de elevi, care in timpul orelor de curs, in loc sa fie in clase, se aflau in localurile si barurile din apropierea scolii.

Toti elevii prinsi in baruri au fost legitimati si indrumati catre unitatile de invatamant, iar oamenii legii au informat si conducerile scolilor despre aceasta situatie.

Cei mai multi elevi au fost prinsi in barurile din apropierea Colegiului National "A.T Laurian" si a Colegiului National "Mihai Eminescu".

Scopul acestei actiuni a fost de combatere a consumului de alcool si a absenteismului scolar, iar situatia a fost prezentata si in sedinta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica de joi.

"Institutiile de invatamant, de la caz la caz, decid ce sanctiuni aplica elevilor care sunt prinsi in baruri, in timpul orelor de curs. In primul rand, cand apar astfel de situatii trebuie informati parintii, iar mai apoi sanctiunile se pot decide in cadrul Consiliului clasei sau al Consiliului  profesoral. Numarul elevilor prinsi in baruri, in timpul orelor de curs, este destul de mare, daca provin numai de la doua unitati de invatamant", a spus Daniel Botezatu, inspector adjunct al ISJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce spune directorul Charlie Hebdo, după furia românilor în cazul caricaturii cu Simona Halep: "Descoperim cu oroare că europenii n-au nici un umor"

astăzi, 14:04
29

Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul şi redactorul-şef al Charlie Hebdo, a scris în editorialul său din ultimul număr al revistei franceze, că românii, ca toţi europenii, ...

Atacat de trei femei de etnie romă: S-a întâmplat în miez de noapte, în Centrul Vechi din Botoșani!

astăzi, 13:25
750

În noaptea de marți spre miercuri, o patrulă a Poliției Locale Botoșani a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în municipiul...

Moment istoric. Primul român care a intrat în faliment!

astăzi, 11:53
270

Decizia judecătoriei Constanţa a fost luată la cerearea debitorului care, pe lângă bănci şi firme de recuperare creanţe, are 93 de creditori, majoritatea persoane fizice. Le...