Elena Balauca: "Baiatul m-a recunoscut si mi-a spus: Mama, sa nu iti faci griji!"

Elena Balauca: "Baiatul m-a recunoscut si mi-a spus: Mama, sa nu iti faci griji!"

 ELENA BALAUCA: Necazurile ori ne ajung, ori le ajungem!  

Plecase la Suceava sa isi cumpere haine, insa destinul i s-a frant brusc, nemilos! Lucian Balauca, elev in clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Botosani, avea o viata inainte si visuri pe cale sa se implineasca. Practica luptele greco-romane, era campion national, si dorea sa devina politist.

Miercuri, la Morga Spitalului Mavromati din Botosani, Elena Balauca, mama tanarului mort ieri in urma accidentului produs la Baisa de Claudiu Simionesei, agent in cadrul Politiei Rutiere, a venit sa isi ia fiul acasa.

"Lucian era un baiat foarte optimist! Mai am o fata, care trebuia sa aiba nunta in luna mai. Necazurile ori ne ajung, ori le ajungem. Cand am aflat de accident, si eu si sotul eram la serviciu. Cand am ajuns la spital, baiatul m-a recunoscut si mi-a spus: Mama, sa nu iti faci griji! Cand a iesit din operatie mi-a facut semn ca e bine, dar a fost cum e mai rau", spune mama lui Lucian.

Cu toata nenorocirea, Elena Balauca spune ca nu ii poate reprosa soferului moartea fiului sau.

"Nu ii reprosez nimic soferului, pentru ca ce a declarat baiatul din dreapta asa a declarat si soferul", a completat mama lui Lucian.

Din cele precizate de Mihaela Miller, doctor medical in cadrul Spitalului Mavromati Botosani, Lucian Balauca a fost internat la 13.45, prin serviciul UPU, si a fost dus direct spre sala de operatie, intr-o stare de semiconstienta, cu respiratie spontana, "deci nu era intubat", dupa cum a spus cadrul medical.

"In cursul interventiei s-a constatat ruptura multipla de organe, a fost scoasa splina, dar era afectat si ficatul, prezenta o contuzie de pancreas forte, probleme renale, gastrice si de diafragma. In afara de traumatismele abdominale, prezenta trei coaste rupte si s-a practicat drenaj toracic. Interventia s-a finalizat la 15.30, iar la 16.20 s-a constatat decesul, in urma unei perioade de resuscitare de 30 minute", a mentionat Mihaela Miller. 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
579

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
123

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
78

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...