Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO

Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO
Şoseaua morţii, cum este numit drumul naţional care leagă judeţul Botoşani de Suceava, a devenit un adevărat calvar pentru şoferi!

Starea şi aşa proastă a şoselei s-a deteriorat şi mai mult după topirea zapezilor, astfel că drumul a ajuns să arate ca după bombardament, iar asfaltul se macină de la o zi la alta.

Pe unele porţiuni de drum, şoferii aproape că nu mai au unde să se ferească pentru a ocoli gropile, care sunt destul de adânci.Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale speră ca anul acesta amplasamentul să fie predat constructorului, în vederea reabiliatării şi modernizării. Până când însă se va întampla acest lucru, tot ce pot să facă drumarii este să peticească gropile.

Cei de la Drumuri Naţionale susţin că şoseaua se va degrada şi mai tare, după ce, odată cu încălzirea vremii, firmele de construcţii îşi vor relua activitatea, iar maşinile de mare tonaj vor tranzita acest drum naţional.Situaţia însă nu este mai roz nici pe alte sectoare de drum naţional din judeţ, unde de asemenea gropile au ajuns să facă parte din peisaj.

Din inventarierea făcută până acum de drumari, sunt 1.600 de metri pătraţi de gropi pe drumurile naţionale din judeţ.

"Suntem în perioada de evaluare a degradărilor, iar o inventariere a degradărilor severe vom avea la sfârşitul lunii martie. Până atunci vom plomba cu mixtură gropile periculoase, urmând ca mai apoi, în funcţie de fondurile pe care le primim, să intervenim pe toate sectoarele de drum naţional", a declarat Vasile Gherase, inginerul şef al Secţiei Drumuri Naţionale. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca se desparte de FCSB cu o scrisoare către fani. Acesta urmează să revină la FC Botoşani

astăzi, 14:44
11

Varful in varsta de 27 de ani se va intoarce la FC Botosani, dupa numai 6 luni petrecute in tricoul "ros-albastru", pe care le numeste insa "cele mai frumoase momente din ca...

Veteran de război, sărbătorit de primarul Cătălin Flutur, la împlinirea a 105 ani - FOTO

astăzi, 14:15
210

Gheorghe Baciu s-a născut fix acum 105 ani, pe data de 18 decembrie 1912.Astăzi, cu ocazia sărbătoririi venerabilei vârste, primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dorit să...

Pieton accidentat de o maşină, după o traversare neregulamentară!

astăzi, 13:42
801

Un tânăr de 24 de, ani aflat la volanul unui autoturism ce se îndrepta dinspre benzinăria Cristal spre centrul oraşului, a acroşat un bătrân, de 82 de ani, ce se angajase n...