Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO

Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO
Şoseaua morţii, cum este numit drumul naţional care leagă judeţul Botoşani de Suceava, a devenit un adevărat calvar pentru şoferi!

Starea şi aşa proastă a şoselei s-a deteriorat şi mai mult după topirea zapezilor, astfel că drumul a ajuns să arate ca după bombardament, iar asfaltul se macină de la o zi la alta.

Pe unele porţiuni de drum, şoferii aproape că nu mai au unde să se ferească pentru a ocoli gropile, care sunt destul de adânci.Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale speră ca anul acesta amplasamentul să fie predat constructorului, în vederea reabiliatării şi modernizării. Până când însă se va întampla acest lucru, tot ce pot să facă drumarii este să peticească gropile.

Cei de la Drumuri Naţionale susţin că şoseaua se va degrada şi mai tare, după ce, odată cu încălzirea vremii, firmele de construcţii îşi vor relua activitatea, iar maşinile de mare tonaj vor tranzita acest drum naţional.Situaţia însă nu este mai roz nici pe alte sectoare de drum naţional din judeţ, unde de asemenea gropile au ajuns să facă parte din peisaj.

Din inventarierea făcută până acum de drumari, sunt 1.600 de metri pătraţi de gropi pe drumurile naţionale din judeţ.

"Suntem în perioada de evaluare a degradărilor, iar o inventariere a degradărilor severe vom avea la sfârşitul lunii martie. Până atunci vom plomba cu mixtură gropile periculoase, urmând ca mai apoi, în funcţie de fondurile pe care le primim, să intervenim pe toate sectoarele de drum naţional", a declarat Vasile Gherase, inginerul şef al Secţiei Drumuri Naţionale. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Echipajele de intervenție chemate în ajutor de locatarii unui bloc din Botoșani!

astăzi, 14:32
685

Echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce o persoană a anunțat prin apel la 112 că dintr-un apartament iese...

BOTOSANI: 380 locuri de muncă anunţate la Bursa locurilor de muncă pentru absolventi! VEZI in ce domenii!

astăzi, 14:28
160

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2017 din acest an, în data de 20 octombrie 2017, incepand cu or...

Când te doare capul și amorțește mâna stângă! VIDEO

astăzi, 09:20
675

Un tip merge la doctor:- Doctore, de la o vreme ma doare capul, imi trece un fior prin sira spinarii si-mi amorteste mana dreapta!- Bai baiete, e grav. Ai boala aia japoneza, tzeritzitzutzuka&hell...