Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO

Drumul Botosani-Suceava, atat de prost ca dai in gropi! FOTO

Şoseaua morţii, cum este numit drumul naţional care leagă judeţul Botoşani de Suceava, a devenit un adevărat calvar pentru şoferi!

Starea şi aşa proastă a şoselei s-a deteriorat şi mai mult după topirea zapezilor, astfel că drumul a ajuns să arate ca după bombardament, iar asfaltul se macină de la o zi la alta.

Pe unele porţiuni de drum, şoferii aproape că nu mai au unde să se ferească pentru a ocoli gropile, care sunt destul de adânci.







Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale speră ca anul acesta amplasamentul să fie predat constructorului, în vederea reabiliatării şi modernizării. Până când însă se va întampla acest lucru, tot ce pot să facă drumarii este să peticească gropile.

Cei de la Drumuri Naţionale susţin că şoseaua se va degrada şi mai tare, după ce, odată cu încălzirea vremii, firmele de construcţii îşi vor relua activitatea, iar maşinile de mare tonaj vor tranzita acest drum naţional.







Situaţia însă nu este mai roz nici pe alte sectoare de drum naţional din judeţ, unde de asemenea gropile au ajuns să facă parte din peisaj.

Din inventarierea făcută până acum de drumari, sunt 1.600 de metri pătraţi de gropi pe drumurile naţionale din judeţ.

"Suntem în perioada de evaluare a degradărilor, iar o inventariere a degradărilor severe vom avea la sfârşitul lunii martie. Până atunci vom plomba cu mixtură gropile periculoase, urmând ca mai apoi, în funcţie de fondurile pe care le primim, să intervenim pe toate sectoarele de drum naţional", a declarat Vasile Gherase, inginerul şef al Secţiei Drumuri Naţionale.



 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
40

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1783

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
172

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...