Doi morti in accidentul produs vineri la amiaza! - FOTO

Doi morti in accidentul produs vineri la amiaza! - FOTO
Tragedie fara margini pentru o familie din Botosani! Intr-o singura clipa, doua vieti, a unei femei de numai 26 de ani si a copilului sau, care abia implinea un an, au fost spulberate!

Cumplitul accident s-a petrecut vineri, inainte de ora 14.00, in zona Baisa, spre Vladeni, in conditiile unui drum foarte afectat de ploile din ultimele zile. Din informatiile politiei, femeia s-a angajat intr-o depasire pe care insa nu a mai reusit sa o duca la capat, pentru ca din fata venea un autobuz. Viteza si lipsa de experienta la volan au facut ca autoturismul femeii sa se izbeasca frontal in autobuz. Copilul a murit pe loc, in scaunul special montat pe bancheta din spate, iar mama si-a dat ultima suflare la spital.   

Botosaneanca a ajuns la spital in stare de coma. Maria Borfotina se deplasa spre Suceava intr-un autoturism inmatriculat in Cluj, autobuzul implicat in accident apartinand firmei Trans Dor.Imediat ce a fost preluata de medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor, Maria Borfotina, in varsta de 26 de ani, din municipiul Botosani, a incetat din viata fara sa mai apuce sa afle soarta copilasul ei de un an de zile.

"A murit si mama copilului la spital. Am gasit-o in stop cardio-respirator, i-am facut manevre de resuscitare, incepand de acolo pana la spital. Leziunile erau incompatibile cu viata, cu fractura de craniu cu infundare si  politraumatism toracic. Numai mama si copilul au fost in stare grava, si masinile noastre numai pe ei i-a preluat, am mai luat a treia ambulanta pentru ca stiam ca e implicat in accident si un autocar", a precizat Cristian Simionescu, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Potrivit cadrelor medicale, copilasul suferise un traumatism cranio-cerebral  acut deschis cu pierdere de substanta cerebrala, care i-a fost fatal. 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
15

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...

România 100 - 25 martie 2018: Botoșănenii, așteptați la Marea Adunare Centenară de la Chișinău!

astăzi, 18:25
189

În curand se vor împlini 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. După peste 100 de ani de stăpânire rusească, în urma revoluției bolșevice din Rusia din ...

Meteorologii au emis o nouă ALERTĂ de vreme rea, valabilă până joi dimineaţă!

astăzi, 16:08
514

Vremea se va menţine deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade faţă de mediile climatologice specifice perioadei. Potrivit ANM, temperaturile vor fi negative n...