Doar o parte din chiriasi se vor intoarce in Centrul Vechi!

Doar o parte din chiriasi se vor intoarce in Centrul Vechi!
Din cele 47 de familii care au fost mutate din Centrul Vechi, pe perioada reabilitarii, doar 38 se vor intoarce in vechile locuinte.

Florin Gornea, directorul Locativa, sustine ca nu mai exista spatiu suficient pentru cazarea tuturor celor care au locuit inainte in locuintele reabilitate, dat fiind ca spatiile s-au modificat, fiindca au fost facute bucatarii si bai, iar numarul camerelor de locuit s-a redus.

Deocamdata nu se stie o data exacta de la care vechii chiriasii vor reveni in locuinte, insa reprezentantii Locativa sustin ca deja exista solicitari din partea acestora. Cat priveste familiile care vor reveni in locuintele din Centrul Vechi, acestea vor fi selectate pe baza conduitei pe care au avut-o in trecut.

“Nu se vor putea intoarce toti, motivat de faptul ca acele locuinte au suferit modificari in constructie si nu mai sunt camere asa de mari. Unele au fost transformate in bucatarii, bai, numarul incaperilor a crescut, dar cele pentru dormit a scazut. Cand vom face repartizarile o sa tinem cont si de situatia din trecut, ca nu putem merge la nesfarsit cu persoane care strica, care nu platesc si de acum incolo o sa apara o problema destul de grea pentru ei, respectiv plata energiei electrice, iar incalzirea este pe gaz, terminam cu sobele", a spus Florin Gornea, directorul Locativa.

Cei care nu se vor intoarce in Centrul Vechi vor locui in continuare in spatiile unde sunt acum, iar acolo unde sunt improprii se vor identifica alte solutii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
350

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
624

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
510

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...