Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

 Catalina Lupascu, inspector general adjunct al ISJ  

Activitatea prestata de majoritatea directorilor de scoli din judetul Botosani a fost una exceptionala in anul scolar 2011-2012. Cel putin asta reiese din calificativele pe care acestia le-au primit in urma evaluarii.

Din cei 133 de directori evaluati, 125 au primit calificativul “foarte bine", in timp de doar opt au primit calificativul “bine". Calificativele au fost aprobate si in sedinta Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean, de luni.

“Sunt cinci zile de la conunicare in care fostii manageri nemultumiti de calificativul acordat pot depune la ISJ contestatie. Calificativul se reflecta in toata activitatea si cariera ulterioara a cadrului didactic, un calificativ de “bine" iti ingradeste participarea la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit sau pentru a accede intr-o functie de conducere", a declarat Catalin Lupascu, inspector general adjunct al ISJ.

Calificativele au fost acordate atat pentru directorii vechi, cat si pentru cei noi.

Pentreu directorii noi, care au fost numiti in functie, inainte de data de 31 august, s-au dat calificative partiale.

“Exista o procedura clar stabilita prin ordin de ministru, cu fisa de evaluare complexa care prevde absolut toti indicatorii care reglementeaza activitatea de management, de la realizarea strategiei scolii, pana la partea de proiectare, organizare, evaluare, monitorizare si control", a precizat Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pe primul loc pe ţară la o cultură specială

astăzi, 17:36
118

Premisele sunt optimiste şi pentru anul viitor, în condiţiile în care estimările vizează o suprafaţă cultivată cu cânepă de peste 1000 de hectare. În acelaşi timp la D...

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
137

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
208

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...