Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

 Catalina Lupascu, inspector general adjunct al ISJ  

Activitatea prestata de majoritatea directorilor de scoli din judetul Botosani a fost una exceptionala in anul scolar 2011-2012. Cel putin asta reiese din calificativele pe care acestia le-au primit in urma evaluarii.

Din cei 133 de directori evaluati, 125 au primit calificativul “foarte bine", in timp de doar opt au primit calificativul “bine". Calificativele au fost aprobate si in sedinta Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean, de luni.

“Sunt cinci zile de la conunicare in care fostii manageri nemultumiti de calificativul acordat pot depune la ISJ contestatie. Calificativul se reflecta in toata activitatea si cariera ulterioara a cadrului didactic, un calificativ de “bine" iti ingradeste participarea la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit sau pentru a accede intr-o functie de conducere", a declarat Catalin Lupascu, inspector general adjunct al ISJ.

Calificativele au fost acordate atat pentru directorii vechi, cat si pentru cei noi.

Pentreu directorii noi, care au fost numiti in functie, inainte de data de 31 august, s-au dat calificative partiale.

“Exista o procedura clar stabilita prin ordin de ministru, cu fisa de evaluare complexa care prevde absolut toti indicatorii care reglementeaza activitatea de management, de la realizarea strategiei scolii, pana la partea de proiectare, organizare, evaluare, monitorizare si control", a precizat Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
234

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
47

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
819

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...