Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

Directori de scoli de "foarte bine" in judetul Botosani! Vezi cati au obtinut acest calificativ

 Catalina Lupascu, inspector general adjunct al ISJ  

Activitatea prestata de majoritatea directorilor de scoli din judetul Botosani a fost una exceptionala in anul scolar 2011-2012. Cel putin asta reiese din calificativele pe care acestia le-au primit in urma evaluarii.

Din cei 133 de directori evaluati, 125 au primit calificativul “foarte bine", in timp de doar opt au primit calificativul “bine". Calificativele au fost aprobate si in sedinta Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean, de luni.

“Sunt cinci zile de la conunicare in care fostii manageri nemultumiti de calificativul acordat pot depune la ISJ contestatie. Calificativul se reflecta in toata activitatea si cariera ulterioara a cadrului didactic, un calificativ de “bine" iti ingradeste participarea la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit sau pentru a accede intr-o functie de conducere", a declarat Catalin Lupascu, inspector general adjunct al ISJ.

Calificativele au fost acordate atat pentru directorii vechi, cat si pentru cei noi.

Pentreu directorii noi, care au fost numiti in functie, inainte de data de 31 august, s-au dat calificative partiale.

“Exista o procedura clar stabilita prin ordin de ministru, cu fisa de evaluare complexa care prevde absolut toti indicatorii care reglementeaza activitatea de management, de la realizarea strategiei scolii, pana la partea de proiectare, organizare, evaluare, monitorizare si control", a precizat Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

astăzi, 14:13
191

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de l...

Vinerea Mare va fi sărbătoare legală şi nelucrătoare!

astăzi, 14:13
125

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că Vinerea Mare - ultima zi de vineri înaintea Paştelui...

Misiuni executate de jandarmi pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, piscicol şi a tăierilor ilegale de material lemnos!

astăzi, 14:06
41

În conformitate cu atribuţiile Jandarmeriei Române prevăzute de Legea nr. 550 din 2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Jud...