Detalii socante in cazul botosanencei care a fost ucisa si transata!

Detalii socante in cazul botosanencei care a fost ucisa si transata!


adevarul.ro

Detalii socante ies la iveala in cazul botosanencei care a fost ucisa, transata si mai apoi ingropata in subsolul unui imobil din Italia. Modul in care a sfarsit femeia din Hlipiceni i-a ingrozit chiar si pe anchetatorii din Peninsula.

Un botoşănean, măcelar de profesie, a fost găsit la începutul verii împuşcat în cap, iar în urmă cu două zile a fost descoperit şi cadavrul soţiei, tranşat şi băgat în pungi de plastic.

O crimă odioasă şi o sinucidere la fel de îngrozitoare au zguduit oraşul Ivrea din nordul Italiei.

Cadavrul unei românce a fost descoperit tranşat şi ambalat în pungi de plastic în subsolul unei case din această regiune.

Femeia, o botoşăneancă din satul Hlipiceni, venită la muncă în Italia, Florica Agavriloaiei( 35 de ani), fusese dată dispărută de rude în urmă cu o lună de zile. Tragedia a lovit însă întreaga familie. În urmă cu o lună soţul femeii ucise, soţul acesteia, Ionel Agavriloaiei( 41 de ani) măcelar de profesie, angajat la un abator din Italia a fost găsit mort, împuşcat în cap.

Ionel şi Florica Agavriloaiei erau căsătoriţi de 10 ani şi în urmă cu 6 ani au decis să plece din satul natal Hlipiceni(judeţul Botoşani), împinşi de sărăcie să îşi încerce norocul în Italia.

Au ajuns în oraşul Ivrea, din nordul Italiei. Aveau doi copii. Cu cel mai mare, un băiat, astăzi în vârstă de 11 ani au plecat în Italia. Fetiţa, mezina familiei s-a născut în urmă cu 5 ani în Italia. Se înţelegeau bine şi se iubeau spun rudele din România.

"Erau bucuroşi că au găsit de muncă. Se iubeau. Eu nu i-am văzut certându-se sau înjurându-se. El nu se atingea de ea. Se iubeau. Am stat şi eu 6 luni la ei în Italia şi se înţelegeau foarte bine", spune Maria Boicu, mama Floricăi. 

Viaţa în Italia a schimbat se pare relaţiile de cuplu

Florica care muncea, îngrijind bătrâni ar fi aţâţat gelozia soţului, măcelar la un abator din zonă. Acest lucru le-ar fi distrus căsătoria. Florica a dispărut în luna septembrie de acasă, iar Ionel la doar o săptămână de la dispariţia soţiei a fost găsit mort, împuşcat în cap.

Poliţia din Peninsulă susţine că ar fi vorba de o sinucidere, bărbatul din Hlipiceni luându-şi zilele cu un pistol de anestezie folosit la abator. Florica Agavriloaiei, soţia lui Ionel, a fost dată dispărută, chiar de rudele bărbatului doborât de durere. Carabinierii au căutat-o şi după o lună de zile au găsit-o.

Trupul neînsufleţit al femeii era tranşat şi băgat în pungi de plastic chiar în subsolul casei în care locuia în Italia, împreună cu soţul acesteia.

Florica a fost tăiată în două din zona pelvisului şi apoi pur şi simplu anatomic ciopârţită. Carabinierii iau în calcul şi o crimă pasională. 

Sursa: Adevarul.ro

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
125

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
106

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
101

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...