Deblocare cu bucluc: Plata "la punga", pentru o parcare in centrul municipiului Botosani!

Deblocare cu bucluc: Plata "la punga", pentru o parcare in centrul municipiului Botosani!

"Tare as vrea sa stiu cati bani se duc la Primarie si cati bani se duc in buzunarul lor". O soferita din Piatra Neamt a platit, pentru o parcare in centrul municipiului Botosani, suma de 93 de lei! Pentru ca, sustine femeia, nu a vazut semnul de parcare cu plata, s-a trezit cu rotile masinii blocate, la doar cateva minute dupa ce a coborat din autoturism.

Incidentul s-a petrecut sambata, in zona Piata Mare, din municipiul Botosani. Nemteanca spune ca a parcat fara sa observe semnul de parcare cu plata, si, dupa doar cateva minute, cand s-a intors, a gasit rotile masinii blocate de catre angajatii HSR.

Soferita a incercat sa le explice ca nu a stiut ca e parcare cu plata, pentru ca daca vedea semnul platea, insistand sa primeasca, pentru fapta sa, un avertisment.

Daca, la final, Politia Locala i-a dat un avertisment, angajatii HSR nu au aceptat sa deblocheze masina pana cand femeia nu a platit taxa de 93 de lei.





Revoltata, in semn de protest, femeia a schimbat 93 de lei in monezi de cate 1 ban, 10 bani si 50 de bani. A pus banii intr-o punga si i-a oferit angajatului HSR. Chiar daca initial nu a vrut sa ia banii, angajatul HSR a fost nevoit sa incaseze plata si, la final, sa deblocheze roata.

"Am vorbit frumos cu dumnealor si le-am explicat ca nu sunt din oras si nu am vazut, ca de altfel plateam parcarea, pentru ca mi se pare normal sa o platesti. Politia Locala mi-a spus ca imi da un avertisment, dar domnul care a blocat masina, nu si nu! E absurd. In Piatra Neamt, de deblocat rotile costa 30 de lei. O suma modica, inteleg, dar 93 de lei, e absurd. Si tare as vrea sa stiu cati bani se duc la Primarie si cati bani se duc in buzunarul lor. Nu au vrut sa ia banii, i-au lasat in mijlocul strazii si s-au urcat in masina si au plecat. Cand au auzit ca vin cei de la presa s-a intors", a spus soferita.
 





 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
34

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
143

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
16

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...