CRACIUN FERICIT, va multumim ca ne sunteti alaturi!

CRACIUN FERICIT, va multumim ca ne sunteti alaturi!

Sa vorbim despre Craciun este ca si cum am incepe o poveste in fiecare an, in aceeasi Seara Sfanta, o poveste despre fiecare dintre noi. Nasterea lui Iisus nu este o Taina de neinteles, ci Adevar, Bucurie, Minune.

Spune Sfantul Nicolae Velimirovici: "Pamantul e o mama vitrega, si se comporta cu noi ca o mama vitrega. Ea ne socoteste niste fii vitregi, drept niste straini de departe, ca pe niste copii adoptati - pana cand ne face robii ei. Noi ne ostenim pentru ea zi si noapte si pentru aceasta ea ne plateste salarii cu mizerabilele ei averi: pacat, boala si moarte. Oricine traieste doar din painea ei nu va fi niciodata satul. Mai degraba cu cat mananci mai mult, cu atat te simti mai infometat. Si cu cat dantuiesti dupa cam iti canta ea, cu atat vei fi mai mult cuprins de intristare".

Talpa nu va niciodata de ajuns fara genunchiul rugaciunii, inima iubirii si mintea adevarului suprem. Daca nu ne folosim talpa drept legatura intre Pamant si Cer nu vom fi decat nefericiti prizonieri ai unei planete care ne va stapani si ne va saraci la nesfarsit sufletul.

De Craciun incepem, impreuna, o noua poveste. Nasterea lui Iisus ne fie prilej de descatusare intru Iubire. In tihna zilelor pe care le traim de Craciun sa lasam talpa sa se odihneasca. Sa ne rugam pentru umplerea sufletului cu Dragoste. Acesta este Craciunul!

Stiri Botosani va multumeste pentru fiecare clipa in care ne-ati fost alaturi, pentru toate gandurile bune pe care in aceste zile ni le-ati transmis si va asiguram de reciprocitate. Inainte de a va cere sa ne cititi, ne vom stradui sa va cunoastem, sa va fim alaturi si sa va intelegem bucuriile si necazurile.

CRACIUN FERICIT!  



  

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
616

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
218

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
168

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...