Copila care a căzut în gol, de la etajul trei, a decedat! FOTO

Copila care a căzut în gol, de la etajul trei, a decedat! FOTO
Fata în vârstă de 16 ani, care a căzut de la etajul trei al unui apartament din municipiul Botoşani, a decedat.

Ea a fost transportată, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la Secţia de Pediatrie, dar în ciuda tuturor eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată, murind la scurt timp după ce a fost adusă cu ambulanţa.

Adolescenta se afla în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din luna august, anul trecut, şi locuia alături de alte cinci adolescente într-un apartament de pe strada Primăverii, fiind supravegheate de un instructor de educaţie, care stătea cu ele.

Joi seara adolescenta era cu celelalte fete în apartament şi la un moment dat a început să vorbească cu prietenul ei la telefon, şi s-a retras într-o cameră, unde a încuiat uşa. La scurt timp a căzut în gol de la etaj, principala ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea. 

Conducerea DGASPC Botoşani a declanşat o anchetă internă, în paralel şi poliţiştii făcând cercetări.

“Vom demara o ancheta. Cercetam si analizam imprejurarile care au dus la producerea acestui eveniment. Instructorul de educaţie cu celelalte fete erau în camera de zi, iar fata care a decedat s-a retras la un moment dat într-o cameră, după care a căzut de la etaj. Aşteptăm şi ancheta poliţiei să vedem ce zice", a precizat Dan Şlincu, directorul DGASPC.

Reprezentanţii DGASPC vor încerca să ia legătura şi cu mama fetei, care este plecată în Italia. 

Copila a mai avut şi în trecut tentative de suicid şi urma un tratament cu antidepresive.
VEZI AICI imagini foto de la locul tragediei!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
19

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
45

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
208

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...