Copil declarat caz vegetativ la un spital din Bucuresti, vindecat de medicii din Botosani!

Copil declarat caz vegetativ la un spital din Bucuresti, vindecat de medicii din Botosani!

Medicii si kinetoterapeutii de la Sectia de Pediatrie din Botosani au reusit sa vindece si sa ii redea dreptul la viata unui copil in varsta de 9 ani, care in urma cu trei ani fost victima unui grav accident de circulatie.

Copilul a suferit multiple trumatisme, si a devenit o leguma, fiind trimis la Bucuresti pentru ingrijiri.

Medicii din Capitala l-au declarat ca fiind un caz vegetativ, si l-au trimis inapoi la Botosani.

Baiatul a ajuns pe mana medicilor de la Pediatrie, care in doi ani de zile au reusit sa il vindece, copilul fiind in prezent elev si fiind integrat intr-o familie, acesta provenind dintr-un centru de plasament.

Deși recuperarea a fost una extrem de grea, fiind nevoie de multă muncă, medicii botoșăneni nu s-au dat bătuți până nu au văzut băiatul vindecat. 

“A fost un caz deosebit de grav. Bucurestiul l-a declarat ca fiind caz vegetativ. Noi l-am preluat si l-am vindecat. Copilul merge acum la scoala, este integrat", a spus medicul Constantin Tudorache, de la Sectia de Pediatrie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
72

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
523

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
179

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...