Copil abandonat în Maternitatea Botoșani la doar două zile de la naștere!

Copil abandonat în Maternitatea Botoșani la doar două zile de la naștere!

Un băiețel născut în urmă cu două zile la Maternitatea Botoșani este îngrijit acum de medici și asistente după ce femeia care i-a dat viață a decis să îl abandoneze.

Mama este o tânără de 23 de ani din municipiul Botoșani, care în noaptea de 24 spre 24 martie s-a prezentat la Secția de Obstretică și Ginecologie după ce au apucat-o durerile facerii. La câteva ore, ea a adus pe lume un băiețel sănătos, de 3.080 de grame, care a primit la naștere nota 9.

În dimineața zilei de 27 martie, fără să anunțe pe nimeni, femeia a p[rasit Maternitatea, abandonându-ți pruncul.

În perioada cât a stat internată, tânăra nu a spus cadrelor medicale că ar intenționa să facă un astfel de gest sau că nu și-ar dori copilul.

“Pacienta a părăsit spitalul fără să anunțe personalul medical. Noi am sesizat asistența socială și Poliția, așa cum prevede protocolul", a declarat medicul Dorin Scladan, coordonatorul Secției de Obstetrică și Ginecologie.

Femeia era la cea de-a doua naștere. Ea este căutată acum de Poliție.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
4

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
20

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
46

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...