Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite

Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite
Într-o postare pe blogul personal, Constantin Conțac, încarcerat în prezent în Penitenciarul Botoșani își cere scuze față de botoșănenii care au dorit să îl viziteze în închisoare, dar nu au avut această posibiliate.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare cu ocaiza zilei numelui, spunând că și-a dat seama că totuși nu este "singur și orfan".

"De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.

De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni, că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.

Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi nu sunt singur şi orfan , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut. Le mulţumesc tuturor.

Cu deosebit respect, din partea domnului CC", este postarea de pe blog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe drumul Botoșani-Suceava: O mașină s-a răsturnat pe câmp, trei persoane au fost rănite! FOTO

astăzi, 16:01
317

Accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane, luni după-amiază, pe drumul european E58, la ieșire din Huțani, un autoturism marca Renault răsturnându-se pe cupolă.În mașin...

1000 de pachete de țigări de contrabandă, descoperite la frontieră!

astăzi, 15:42
93

În data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 18.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au opr...

BOTOȘANI: Întruniri de urgenţă în zona aflată sub restricţii din cauza pestei porcine africane! FOTO

astăzi, 14:57
429

Prefectul Dan Şlincu a convocat luni membrii Unităţilor Locale de Sprijin ale Comitetului Local pentru Combaterea Bolilor din zona aflată sub incidenţa restricţiilor impuse de confirmarea apari...