Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite

Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite
Într-o postare pe blogul personal, Constantin Conțac, încarcerat în prezent în Penitenciarul Botoșani își cere scuze față de botoșănenii care au dorit să îl viziteze în închisoare, dar nu au avut această posibiliate.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare cu ocaiza zilei numelui, spunând că și-a dat seama că totuși nu este "singur și orfan".

"De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.

De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni, că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.

Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi nu sunt singur şi orfan , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut. Le mulţumesc tuturor.

Cu deosebit respect, din partea domnului CC", este postarea de pe blog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
343

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
865

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2083

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...