Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite

Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite
Într-o postare pe blogul personal, Constantin Conțac, încarcerat în prezent în Penitenciarul Botoșani își cere scuze față de botoșănenii care au dorit să îl viziteze în închisoare, dar nu au avut această posibiliate.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare cu ocaiza zilei numelui, spunând că și-a dat seama că totuși nu este "singur și orfan".

"De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.

De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni, că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.

Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi nu sunt singur şi orfan , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut. Le mulţumesc tuturor.

Cu deosebit respect, din partea domnului CC", este postarea de pe blog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mașini avariate, miercuri, într-o intersecție din municipiul Botoșani! FOTO

astăzi, 13:00
250

Evenimentul rutier s-a produs în zona Colegiului Național "A.T.Laurian", în municipiul Botoșani. Potrivit martorilor, conducătorul auto aflat la volanul unui BMW nu a aco...

Ștafeta Veteranilor ajunge, joi, la Botoșani!

astăzi, 12:44
68

Joi, 18 octombrie, în jurul orei 19,00, în orașul nostru va ajunge pentru prima oară Ștafeta Veteranilor, manifestare organizată de Asociația Voluntarilor Invictus. Ceremonia de ...

Tragedie în Italia: O româncă și fetița ei de numai câteva luni, moarte într-un cumplit accident!

astăzi, 12:07
616

Tragedie fără margini într-o familie de români care locuia în Italia de mai mult timp. O femeie de numai 30 de ani a murit, împreună cu fetița de numai câteva luni, &...