Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite

Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite
Într-o postare pe blogul personal, Constantin Conțac, încarcerat în prezent în Penitenciarul Botoșani își cere scuze față de botoșănenii care au dorit să îl viziteze în închisoare, dar nu au avut această posibiliate.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare cu ocaiza zilei numelui, spunând că și-a dat seama că totuși nu este "singur și orfan".

"De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.

De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni, că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.

Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi nu sunt singur şi orfan , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut. Le mulţumesc tuturor.

Cu deosebit respect, din partea domnului CC", este postarea de pe blog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liceul Tehnologic "Petru Rares" Botosani "Dăruiește pentru viața"!

astăzi, 14:45
37

Liceul Tehnologic "Petru Rares" Botosani  s-a alăturat Campaniei "Dăruiește pentru viață" și joi, 24 mai 2018, a dăruit hainute si jucarii nou-nascutilor de l...

Mii de pachete de țigări cărate în spate pe malul Prutului! FOTO

astăzi, 14:04
183

În data de 21 mai, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu ţigăr...

VIDEO - 11.000 de pachete de țigări descoperite la Coțușca, într-un Volkswagen ascuns în cocenii de porumb!

astăzi, 13:24
500

În data de 23 mai, pentru verificarea unor informații deținute, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuţi Prut au organizat și desfășurat o acțiune...