Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite

Constantin Conțac își cere scuze de la botoșănenii care nu l-au putut vizita în închisoare. Vezi ce le transmite
Într-o postare pe blogul personal, Constantin Conțac, încarcerat în prezent în Penitenciarul Botoșani își cere scuze față de botoșănenii care au dorit să îl viziteze în închisoare, dar nu au avut această posibiliate.

De asemenea, el le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare cu ocaiza zilei numelui, spunând că și-a dat seama că totuși nu este "singur și orfan".

"De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.

De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni, că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.

Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi nu sunt singur şi orfan , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut. Le mulţumesc tuturor.

Cu deosebit respect, din partea domnului CC", este postarea de pe blog.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier în fața Spitalului de Pediatrie Botoșani, chiar pe marcajul pietonal! FOTO

astăzi, 08:59
44

Accident rutier, la primele ore ale dimineții, chiar în fața unei unități medicale! Femeia traversa pe marcajul pietonal, luni dimineață, în fața Spitalului de P...

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
71

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
141

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...