Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii

Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii
  Șefii Consiliului Județean au stabilit pentru ce lucrări vor fi dați cei 220 de miliarde de lei vechi care au fost primiți de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit președintelui CJ, Florin Țurcanu, sumele sunt pentru lucrările de investiții la drumuri și la rețelele de apă și canal, care au un stadiu de execuție de 60-70%.

 Astfel, la Mihălășeni va fi alocată suma de 14,1 miliarde lei, pentru drumul de la Rădăuți Prut suma de 16,1 miliarde, la Adășeni-1,6miliarde lei, la Dorohoi pentru modernizarea strada Dumbrava-11,8 miliarde de lei, drum Corlăteni-Podeni-Vorniceni-94 de miliarde de lei, drumul Vorona Mare-Joldești-38 miliarde de lei.

Vor fi alocați bani și pentru rețelele de apă, respectiv la Vorona-20 de miliarde lei, sistem alimentare apă Truşeşti-3 miliarde de lei, sistem alimentare apă Rădăuţi Prut- 3 miliardede lei. Bani vor fi alocați și pentru drumul Roma-Dimăcheni – 3 miliarde de lei, pentru Durneşti-10 miliarde lei şi pentru Ungureni-Dângeni-10 miliarde lei.

“Au fost solicitări şi pentru deschiderea de investiţii noi, dar vom vedea dacă Ministerul Dezvoltării va aproba indicatori de investiţii şi apoi vom vedea ce sume de bani vom mai primi. Deocamdată legislaţia mă obligă să închid lucrările care au peste 70-80% şi să mai finalizeze o parte dintre lucrările începute“, a declarat Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
674

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4574

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
492

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...