Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii

Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii
  Șefii Consiliului Județean au stabilit pentru ce lucrări vor fi dați cei 220 de miliarde de lei vechi care au fost primiți de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit președintelui CJ, Florin Țurcanu, sumele sunt pentru lucrările de investiții la drumuri și la rețelele de apă și canal, care au un stadiu de execuție de 60-70%.

 Astfel, la Mihălășeni va fi alocată suma de 14,1 miliarde lei, pentru drumul de la Rădăuți Prut suma de 16,1 miliarde, la Adășeni-1,6miliarde lei, la Dorohoi pentru modernizarea strada Dumbrava-11,8 miliarde de lei, drum Corlăteni-Podeni-Vorniceni-94 de miliarde de lei, drumul Vorona Mare-Joldești-38 miliarde de lei.

Vor fi alocați bani și pentru rețelele de apă, respectiv la Vorona-20 de miliarde lei, sistem alimentare apă Truşeşti-3 miliarde de lei, sistem alimentare apă Rădăuţi Prut- 3 miliardede lei. Bani vor fi alocați și pentru drumul Roma-Dimăcheni – 3 miliarde de lei, pentru Durneşti-10 miliarde lei şi pentru Ungureni-Dângeni-10 miliarde lei.

“Au fost solicitări şi pentru deschiderea de investiţii noi, dar vom vedea dacă Ministerul Dezvoltării va aproba indicatori de investiţii şi apoi vom vedea ce sume de bani vom mai primi. Deocamdată legislaţia mă obligă să închid lucrările care au peste 70-80% şi să mai finalizeze o parte dintre lucrările începute“, a declarat Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România și-a aflat adversara din finala mică a Campionatului European de handbal feminin

astăzi, 13:01
111

Olanda si Franta s-au intalnit, vineri seara, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European de handbal feminin. Partida jucata la Paris, pe AccorHotels Arena, a fost castigata cu 27-21 (12...

Ambulanțele noi au ajuns la Botoșani - FOTO

astăzi, 11:07
342

Sâmbătă dimineață, la Botoșani au fost prezentate cele 12 autosanitare achiziţionate prin Programul POR 2014-2020 "Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţ...

Tragedie: A murit în casa cuprinsă de flăcări!

astăzi, 10:31
207

Potrivit ISU Botosani, apelul a fost inregistrat la ora 23.29. La locul indicat, s-au deplasat un echipaj din cardrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospeciala cu apa si spumă, precum si pompier...