Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii

Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii
  Șefii Consiliului Județean au stabilit pentru ce lucrări vor fi dați cei 220 de miliarde de lei vechi care au fost primiți de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit președintelui CJ, Florin Țurcanu, sumele sunt pentru lucrările de investiții la drumuri și la rețelele de apă și canal, care au un stadiu de execuție de 60-70%.

 Astfel, la Mihălășeni va fi alocată suma de 14,1 miliarde lei, pentru drumul de la Rădăuți Prut suma de 16,1 miliarde, la Adășeni-1,6miliarde lei, la Dorohoi pentru modernizarea strada Dumbrava-11,8 miliarde de lei, drum Corlăteni-Podeni-Vorniceni-94 de miliarde de lei, drumul Vorona Mare-Joldești-38 miliarde de lei.

Vor fi alocați bani și pentru rețelele de apă, respectiv la Vorona-20 de miliarde lei, sistem alimentare apă Truşeşti-3 miliarde de lei, sistem alimentare apă Rădăuţi Prut- 3 miliardede lei. Bani vor fi alocați și pentru drumul Roma-Dimăcheni – 3 miliarde de lei, pentru Durneşti-10 miliarde lei şi pentru Ungureni-Dângeni-10 miliarde lei.

“Au fost solicitări şi pentru deschiderea de investiţii noi, dar vom vedea dacă Ministerul Dezvoltării va aproba indicatori de investiţii şi apoi vom vedea ce sume de bani vom mai primi. Deocamdată legislaţia mă obligă să închid lucrările care au peste 70-80% şi să mai finalizeze o parte dintre lucrările începute“, a declarat Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
181

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
51

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...

Parfumul de lavandă botoșănean! FOTO

astăzi, 17:11
375

În luna mai a anului 2014, doi tineri, Emanuela și Andreas Holercă, au investit inițial 5.000 de euro în plantarea unui număr de 14.500 butaşi de Lavandula angustifolia Blue Scent, pe...