Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii

Consiliul Județean a primit 22 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării! Vezi unde se duc banii
  Șefii Consiliului Județean au stabilit pentru ce lucrări vor fi dați cei 220 de miliarde de lei vechi care au fost primiți de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit președintelui CJ, Florin Țurcanu, sumele sunt pentru lucrările de investiții la drumuri și la rețelele de apă și canal, care au un stadiu de execuție de 60-70%.

 Astfel, la Mihălășeni va fi alocată suma de 14,1 miliarde lei, pentru drumul de la Rădăuți Prut suma de 16,1 miliarde, la Adășeni-1,6miliarde lei, la Dorohoi pentru modernizarea strada Dumbrava-11,8 miliarde de lei, drum Corlăteni-Podeni-Vorniceni-94 de miliarde de lei, drumul Vorona Mare-Joldești-38 miliarde de lei.

Vor fi alocați bani și pentru rețelele de apă, respectiv la Vorona-20 de miliarde lei, sistem alimentare apă Truşeşti-3 miliarde de lei, sistem alimentare apă Rădăuţi Prut- 3 miliardede lei. Bani vor fi alocați și pentru drumul Roma-Dimăcheni – 3 miliarde de lei, pentru Durneşti-10 miliarde lei şi pentru Ungureni-Dângeni-10 miliarde lei.

“Au fost solicitări şi pentru deschiderea de investiţii noi, dar vom vedea dacă Ministerul Dezvoltării va aproba indicatori de investiţii şi apoi vom vedea ce sume de bani vom mai primi. Deocamdată legislaţia mă obligă să închid lucrările care au peste 70-80% şi să mai finalizeze o parte dintre lucrările începute“, a declarat Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturisme avariate după un viraj imprudent

astăzi, 09:32
2

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că șoferița unui autoturism Volkswagen Golf se deplasa spre centrul municipiului Dorohoi și, la un moment dat, aceasta a virat la stânga ...

DOLIU în Poliția Botoșani!

astăzi, 08:55
1045

Fostul ofițer al Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Botoșani s-a stins din viață, Poliția Botoșani transmițând un mesaj de condoleanțe familiei greu încercate. ...

Jandarmeria Botoșani a stabilit obiectivele pentru creşterea gradului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ!

astăzi, 08:47
50

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Botoşani este parte semnatară a Planului teritorial comun de acţiune - cadru pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didact...