Cinema multiplex în Uvertura Mall! Vezi ce se mai deschide

Cinema multiplex în Uvertura Mall! Vezi ce se mai deschide

Uvertura Mall va găzdui primul Multiplex digital din regiune, având 5 săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 săli cu sistem digital de proiecţie 3D, şi va oferi clienţilor săi un spaţiu amenajat astfel încât să creeze o ambianţă confortabilă şi modernă, la cele mai înalte standarde.

Cinematograful multiplex, care se va deschide la Botoşani, face parte din reţeaua CineGrand, o companie globală de proiecţie cinematografică care şi-a pus deja amprenta în India, China şi Bulgaria şi se angajează să se extindă şi pe alte pieţe în plină ascensiune din Europa de Est, America de Sud şi Africa de Sud.

Operatorul de cinematografe multiplex funcţionează pe diverse pieţe globale, sub brandurile “Cine Grand, “Grand Cinemas şi “My Cinemas.

Ne dorim să devenim destinaţia preferată de vizionare a filmelor pentru cetăţenii din Botoşani şi Suceava, prin dezvoltarea unor săli de cinematograf inovative şi estetice, prin furnizarea unor servicii la cele mai înalte standarde şi prin introducerea în oferta noastră a celor mai recente apariţii cinematografice de la Hollywood, din regiune sau de la Bollywood, la o valoare excelentă în ceea ce priveşte raportul calitate - preţ., a declarat Amitabh Vardhan, CEO al CineGrand.

Zona de divertisment din Uvertura Mall va fi completată de Chicago Club, o locaţie cu o suprafaţă de 1.650 mp, care va pune la dispoziţia clienţilor săi 6 piste de bowling glow in the dark, dotate cu bumpere ajutătoare pentru copii, 20 de mese de biliard cu design sportiv şi elegant, aprobate pentru campionate mondiale, Euro Tour-uri şi campionate europene de profil, precum şi un Sport Pub cu mese de tenis şi darts.

“Pentru deschiderea clubului Chicago în zona de entertainment a Uvertura Mall am adus 20 de mese de biliard, identice cu cele folosite la turneele europene, care răspund tuturor standardelor pentru organizarea în această locaţie a unor campionate internaţionale. Prin această investiţie, ne dorim să contribuim la accentuarea principalei caracteristici a Uvertura Mall, aceea că este cea mai atractivă destinaţie de shopping şi divertisment din regiune., a declarat Cătălin Corocăescu, directorul Chicago Club.

În Uvertura Mall vor activa 3 cafenele şi unicul food court din oraş în cadrul căruia, într-un ambient plăcut şi elegant, 6 restaurante vor oferi o gamă variată de opţiuni din bucătăriile internaţionale.

De asemenea, copiii clienţilor centrului comercial vor beneficia de un spaţiu de joacă generos, care va purta amprenta operatorului de profil Trombi.

Dezvoltarea unei zone ample de divertisment se încadrează în strategia adoptată de Uvertura Mall de a se poziţiona drept locaţie cheie în regiune, aducând permanent atracţii noi şi nume recunoscute pe segmentul de fashion şi entertainment. Multiplexul care se va deschide la Uvertura Mall se adresează atât locuitorilor din Botoşani, cât şi celor din Suceava, dat fiind faptul că, în cele două oraşe, opţiunile de petrecere a timpului liber sunt foarte restrânse şi nu există în prezent săli de cinema de ultimă generaţie.

Construit în inima oraşului, Uvertura este singurul centru comercial de tip mall care se va deschide în Botoşani în cea de a doua jumătate a lunii martie şi are toate atributele pentru a deveni atracţia principală atât pentru judeţ cât şi pentru împrejurimile sale.

Prin includerea cinematografului modern şi a zonei de bowling, centrul va oferi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment tuturor clienților săi din nord-estul României.

Comunicat de presă
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
42

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
124

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1295

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....