CE SPUN BOTOSANENII despre dezinteresul guvernantilor fata de Botosani: "Nu le place de noi!"

CE SPUN BOTOSANENII despre dezinteresul guvernantilor fata de Botosani: "Nu le place de noi!"

Maria Puschin, pensionara

Suntem discriminati sau pur si simplu guvernantilor nu le plac botosanenii! Cam aceasta este concluzia, dupa ce reporterul Stiri Botosani a incercat sa afle ce cred cetatenii despre faptul ca ministrii Cabinetului Boc, intruniti in sedinta de Guvern la Iasi, au ocolit Botosaniul.

"Cred ca este o discriminare la Botosani. Nu este nimeni vinovat decat Guvernul. De obicei asa se comporta guvernantii cu noi, moldovenii, in special cei de la Botosani", a spus Maria Puschin, pensionara, in varsta de 55 de ani.

"Dintotdeauna guvernantii s-au purtat discriminatoriu cu Botosaniul, si pe timpul comunismului, si dupa ’90. Noi am fost o zona mai defavorizata. Probabil ca nu avem alesi locali care sa ne faca propaganda, in asa fel incat sa ne apropiem de Guvern. Alesii nostri pe plan local nu au stiut sa ne reprezinte, mai mult au contat interesele personale decat ale judetului", este de parere Constantin Chitoiu, pensionar, in varsta de 54 ani.

"E logic ca vizitele in teritoriu sunt in functie de cum a iesit fiecare judet la alegeri. Este clar discriminare din partea celor de la centru, ca intotdeauna. O parte din vina, sigur, ca o au si alesii nostri locali", a precizat Sorin Mancas, in varsta de 33 de ani, fara ocupatie.

"Probabil nu le place Botosaniul, de nu prea au vrut ministrii sa vina si la noi in judet, oricum lor nu le prea place de moldoveni, mai ales de noi, botosanenii. Ne-ar fi placut sa fi venit si Elena Udrea", a spus Gelu Andries, in varsta de 35 de ani, de profesie tinichigiu auto, din municipiul Dorohoi.

"Probabil ca sunt unele probleme si cei mai multi dintre ministri nu s-au putut incadra in program ca sa vina si la Botosani. Stiu ca la Suceava au si vicepresedinte la PD-L, si de aceea probabil s-au dus mai multi ministri la Suceava", este de parere Radu Cenusa, in varsta de 66 de ani, pensionar.
 

 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
75

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
217

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
94

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...