Ce fac alesii de sarbatori: Acasa, la restaurant sau in strada, langa botosaneni!

Ce fac alesii de sarbatori: Acasa, la restaurant sau in strada, langa botosaneni!

Cristian Roman, prefectul judetului Botosani

Nicaieri nu e ca acasa, mai ales de sarbatori! Aceasta este concluzia la care au ajuns alesii nostri, care, cu exceptia deputatului Catalin Buhaianu, au declarat ca vor petrece sarbatorile in familie sau cu prietenii. Unii dintre ei sunt tineri parinti, precum Liviu Campanu sau Florin Ghiorghita, fapt care ii determina sa isi puna copiii pe primul plan.
Prefectul Cristian Roman nu intentioneaza sa paraseasca orasul de sarbatori. "De Craciun voi sta acasa, cu familia, ca in fiecare an. Iar de Revelion, va spun sincer ca inca nu m-am hotarat ce voi face. Probabil ca voi fi tot in Botosani, cu un grup de prieteni".

Deputatul PDL Catalin Obuf Buhaianu isi va petrece Craciunul acasa, in schimb de Revelion va fi la munte. "De Craciun voi fi acasa, alaturi de familie. Niciodata nu am plecat nicaieri de Craciun. In schimb, voi petrece 4 zile la Busteni, cu ocazia Revelionului. Voi merge acolo cu un grup de prieteni".

Senatorul independent Liviu Campanu si-a propus ca anul acesta, de Craciun, sa mearga la colindat cu fiul sau in varsta de 4 ani. "Anul acesta mi-am propus sa merg in Ajunul Craciunului, impreuna cu fiul meu, la colindat. Iar de Revelion voi fi tot acasa. Am invitat la mine cativa prieteni si vom sarbatori impreuna".

Viceprimarul Florin Ghiorghita va fi si anul acesta, de Revelion, in strada. "De Craciun voi sta acasa, cu familia, mai ales ca este si ziua copilului meu. De altfel, nu am plecat niciodata de acasa de Craciun. De Revelion voi fi pe baricade, la scena, alaturi de botosaneni".

Si viceprimarul Catalin Alexa isi va petrece sarbatorile de iarna acasa. "Craciunul il voi petrece acasa, alaturi de familie. In schimb, de Revelion voi fi sigur in Piata la ora 12.00, pentru a deschide sampania, alaturi de botosaneni. Dupa miezul noptii este posibil sa merg la un restaurant din oras".

Deputatul PNL Florin Turcanu va sarbatori noaptea dintre ani tot in Botosani. "Ce sa fac de sarbatori? Voi sarbatori, la fel ca toata lumea! Nu plec nicaieri, nici de Craciun, nici de Revelion. Pe 31 decembrie voi participa la cateva evenimente in judet, iar Revelionul il voi sarbatori in Botosani".

Noul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Cristian Achitei, are de gand sa-si petreaca sarbatorile tot acasa. "De Craciun voi sta acasa si voi primi colindatori, asa cum am facut in fiecare an. Iar de Revelion voi fi intr-un restaurant, in Botosani".
 

 

 

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
139

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
108

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
104

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...