CARMOCANU: Ancheta nu ma vizeaza pe mine, ci o presupusa tentativa de frauda la examen din partea sotiei mele

CARMOCANU: Ancheta nu ma vizeaza pe mine, ci o presupusa tentativa de frauda la examen din partea sotiei mele

 GHEORGHE CARMOCANU  

Gheorghe Carmocanu, demis din functia de inspector general adjunct in cadrul ISJ prin ordin de ministru, spune ca nu cunoaste motivele care au stat la baza acestei demiteri, precizand insa ca o ancheta ar viza doar o presupusa frauda de care este acuzata sotia sa.

"Nu comentez in niciun fel. Este prerogativa ministrului Educatiei, conform legii, sa imi retraga delegatia. Ordinul este ca am fost demis, nu stiu daca are legatura cu ancheta sau nu, dar ordinul de demitere exista. L-am semnat, am luat la cunostinta de el, din momentul acesta am fost eliberat din functie. Nu este motivat, nu stiu daca era nevoie sa-l motiveze, in sensul ca eu am venit prin detasare in interesul invatamantului, nu prin concurs", a precizat pentru Stiri Botosani Gheorghe Carmocanu.
 
Mai mult, Carmocanu spune ca ancheta nu il vizeaza in niciun fel, asa ca nu cunoaste nici motivul pentru care a fost demis.
 
"Eu am inteles ca nu e o ancheta care ma vizeaza pe mine, ci o ancheta care vizeaza o presupusa tentativa de frauda la examenul de titularizare din partea sotiei mele. Eu asa am inteles. Deci comisia nu ma vizeaza pe mine. Nu as putea sa va spun, nu stiu motivul pentru care am fost demis, astept concluziile anchetei", a completat Gheorghe Carmocanu.

Totodata, fostul inspector general adjunct asteapta rezultatele anchetei in legatura cu sotia sa, care ar fi acuzata de o tentativa de fraudare a examenului de titularizare.

"Exista o procedura normala in cazul in care un candidat incearca sa fraudeze sau nu un examen, deic nu ma pot pronunta eu asupra unor elemente, deocamdata nu exista nicio concluzie", a conchis Gheorghe Carmocanu.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
548

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
121

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
76

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...