Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO
Moartea unui bărbat în vârstă de 87 de ani, din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, este anchetată de oamenii legii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi dispunând exhumarea cadavrului, la scurt timp după înmormântare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Dorohoi cu ocluzie intestinală, în data de 10 noiembrie, iar o zi mai târziu a decedat.

Rudele au luat trupul neînsuflețit al bărbatului și au făcut rânduielile necesare înmormântării, reclamând însă faptul că bătrânul a fost lăsat să moară în spital, fără a fi operat de urgență.

Oamenii legii au suspiciuni și cu privire la documentele medicale care au fost eliberate după decesul bărbatului, în condițiile în care nu i s-a făcut necropsia în spital după deces.


Funeraliile au avut loc joi, iar când au ajuns procurorii la locuința acestuia, bărbatul era deja îngropat.

Sâmbătă dimineață bătrânul a fost exhumat, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și fals, ancheta vizând deocamdată faptele, și nu o persoană.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
154

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
94

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
174

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...