Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO
Moartea unui bărbat în vârstă de 87 de ani, din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, este anchetată de oamenii legii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi dispunând exhumarea cadavrului, la scurt timp după înmormântare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Dorohoi cu ocluzie intestinală, în data de 10 noiembrie, iar o zi mai târziu a decedat.

Rudele au luat trupul neînsuflețit al bărbatului și au făcut rânduielile necesare înmormântării, reclamând însă faptul că bătrânul a fost lăsat să moară în spital, fără a fi operat de urgență.

Oamenii legii au suspiciuni și cu privire la documentele medicale care au fost eliberate după decesul bărbatului, în condițiile în care nu i s-a făcut necropsia în spital după deces.


Funeraliile au avut loc joi, iar când au ajuns procurorii la locuința acestuia, bărbatul era deja îngropat.

Sâmbătă dimineață bătrânul a fost exhumat, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și fals, ancheta vizând deocamdată faptele, și nu o persoană.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

OMAGIU poetului Horațiu Ioan Lașcu, la 20 de ani de la moarte!

astăzi, 08:03
20

Fundația Culturală "Hyperion - C.b." Botoșani și Reprezentanța Botoșani a Filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din România vă invită sâmbătă, 21 octombrie 2017, la com...

Dinamo Bucuresti nu a mai castigat in Moldova de trei ani de zile

astăzi, 07:55
44

Gazeta a analizat jocurile bucureștenilor din Moldova, unde roș-albii nu au mai câștigat de doi ani și opt luni!, mai exact din sezonul 2014/2015.  Atunci, Mihai Teja debuta ca tehnicia...

Licitaţie pentru rezervarea a noi locuri de parcare în municipiul Botoşani

astăzi, 07:46
116

Primăria Municipiului Botoşani va scoate la licitaţie, în vederea rezervării, noi locuri de parcare în mai multe cartiere.Licitaţia va avea loc în data de 9 noiembrie, &icir...