Botosaniul va avea 12 parlamentari! Vezi cine ajunge in Parlament la redistribuire!

Botosaniul va avea 12 parlamentari! Vezi cine ajunge in Parlament la redistribuire!
La Botosani, pe langa cei noua parlamentari alesi pe cele noua Colegii din judet, in urma redistriburii vor mai intra in Parlament inca doi deputati si un senator, in total, Botosaniul avand in urmatorul Legislativ 8 deputati si 4 senatori.

Cei care au obtinut mandate in urma redistribuirii si care vor dubla Colegiile sunt Cristian Roman (ARD) cu 13,06% (3.157 voturi), pe Colegiul 5 Botosani, si  Liliana Minca (PP-DD)-21,10% (5.660 voturi), pe Colegiul 3 Saveni, la Camera Deputatilor, si Corneliu Popescu (Partidul Poporului)-17,88% (8.750 voturi), la Senat, pe Colegiul 2 Saveni-Darabani.

Acestia vor intra in Parlament alaturi de Verginel Gireada, Andrei Dolineaschi, Roxana Anusca, Costel Soptica , Mihai Balta, Tamara Ciofu, Doina Federovici, Serban Mihailescu si Viorel Grigoras, toti noua parlamentarii fiind de la USL.

Astfel, pe Colegiul 3 Saveni vor fi doi deputati, respectiv Roxana Anusca si Liliana Minca, pe Colegiul 5 Botosani vor fi de asemenea doi deputati, Mihai Balta si Cristian Roman, iar pe Colegiul 2 Saveni-Darabani vor fi doi senatori, Serban Mihailescu si Corneliu Popescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1110

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
345

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
282

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...