Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!

Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!

Dacă pentru bugetari cuvântul primă nici nu mai face parte din vocabularul de Paşti sau de Crăciun, pentru angajaţii de la privat buzunarele sunt ceva mai pline în luna cadourilor.

În unele societăţi, acordarea primelor a devenit deja o tradiţie, unii ajungând să ia, pe lângă salariu, sume frumuşele, mai ales dacă au avut şi realizări pe parcursul anului.

Pe lângă bani, unii patroni acordă tichete cadou, zile libere sau organizează petreceri pentru angajaţi.

La Electro Alfa a devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, de Crăciun, angajaţii să primească primă şi cadouri. Şi în acest an, aceştia vor beneficia de o primă de 500 de lei net, cadouri în valoare de 200 de lei şi vor avea parte şi de o petrecere.

Şi pentru angajaţii Victor Construct, Moş Crăciun va fi în acest an darnic. Primele pentru aceştia sunt între 100 şi 3.000 de euro, iar pentru copiii acestora au fost pregătite cadouri.

Angajaţii Diginet primesc luna aceasta, pe lângă salariu, şi o primă de 250 de lei, la fel. Pentru angajaţii de la Lacto Solomonescu primele sunt în bani şi variază în funcţie de realizările fiecăruia de pe parcursul anului.

La Rapsodia Conf, salariaţii vor beneficia de zile libere în perioada 21 decembrie-6 ianuarie şi de bonuri în valoare de 80 de lei.

Majoritatea firmelor de confecţii acordă angajaţilor zile libere sau bonuri de masă.

În sectorul bancar, puţini mai sunt cei care se bucură de primă de Craciun, şi acolo unde se acordă acest bonus financiar acesta nu depăşeşte 300 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
5

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
20

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1459

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...