Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!

Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!
Dacă pentru bugetari cuvântul primă nici nu mai face parte din vocabularul de Paşti sau de Crăciun, pentru angajaţii de la privat buzunarele sunt ceva mai pline în luna cadourilor.

În unele societăţi, acordarea primelor a devenit deja o tradiţie, unii ajungând să ia, pe lângă salariu, sume frumuşele, mai ales dacă au avut şi realizări pe parcursul anului.

Pe lângă bani, unii patroni acordă tichete cadou, zile libere sau organizează petreceri pentru angajaţi.

La Electro Alfa a devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, de Crăciun, angajaţii să primească primă şi cadouri. Şi în acest an, aceştia vor beneficia de o primă de 500 de lei net, cadouri în valoare de 200 de lei şi vor avea parte şi de o petrecere.

Şi pentru angajaţii Victor Construct, Moş Crăciun va fi în acest an darnic. Primele pentru aceştia sunt între 100 şi 3.000 de euro, iar pentru copiii acestora au fost pregătite cadouri.

Angajaţii Diginet primesc luna aceasta, pe lângă salariu, şi o primă de 250 de lei, la fel. Pentru angajaţii de la Lacto Solomonescu primele sunt în bani şi variază în funcţie de realizările fiecăruia de pe parcursul anului.

La Rapsodia Conf, salariaţii vor beneficia de zile libere în perioada 21 decembrie-6 ianuarie şi de bonuri în valoare de 80 de lei.

Majoritatea firmelor de confecţii acordă angajaţilor zile libere sau bonuri de masă.

În sectorul bancar, puţini mai sunt cei care se bucură de primă de Craciun, şi acolo unde se acordă acest bonus financiar acesta nu depăşeşte 300 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă la Dorohoi după ce un adolescent nu a mai ieşit din Iazul Polonic!

astăzi, 16:20
503

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Judecătorii îi cer Avocatului Poporului să reclame la CCR legea privind organizarea judiciară

astăzi, 15:38
147

Judecătorii subliniază că actul normativ afectează, conform Comisiei de la Veneția, independența justiției."Recomandările formulate de Comisia de la Veneția nu sunt utile doar legiui...

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 12:28
925

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...