Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!

Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!
Dacă pentru bugetari cuvântul primă nici nu mai face parte din vocabularul de Paşti sau de Crăciun, pentru angajaţii de la privat buzunarele sunt ceva mai pline în luna cadourilor.

În unele societăţi, acordarea primelor a devenit deja o tradiţie, unii ajungând să ia, pe lângă salariu, sume frumuşele, mai ales dacă au avut şi realizări pe parcursul anului.

Pe lângă bani, unii patroni acordă tichete cadou, zile libere sau organizează petreceri pentru angajaţi.

La Electro Alfa a devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, de Crăciun, angajaţii să primească primă şi cadouri. Şi în acest an, aceştia vor beneficia de o primă de 500 de lei net, cadouri în valoare de 200 de lei şi vor avea parte şi de o petrecere.

Şi pentru angajaţii Victor Construct, Moş Crăciun va fi în acest an darnic. Primele pentru aceştia sunt între 100 şi 3.000 de euro, iar pentru copiii acestora au fost pregătite cadouri.

Angajaţii Diginet primesc luna aceasta, pe lângă salariu, şi o primă de 250 de lei, la fel. Pentru angajaţii de la Lacto Solomonescu primele sunt în bani şi variază în funcţie de realizările fiecăruia de pe parcursul anului.

La Rapsodia Conf, salariaţii vor beneficia de zile libere în perioada 21 decembrie-6 ianuarie şi de bonuri în valoare de 80 de lei.

Majoritatea firmelor de confecţii acordă angajaţilor zile libere sau bonuri de masă.

În sectorul bancar, puţini mai sunt cei care se bucură de primă de Craciun, şi acolo unde se acordă acest bonus financiar acesta nu depăşeşte 300 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
608

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
168

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...

Grupare de contrabandişti cu ţigări, sprijinită de un poliţist de frontieră, condamnată definitiv!

astăzi, 18:36
3309

Gabriel Aruştei, poliţist de frontieră, a primit o pedeapsă de trei ani şi cinci luni de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Dumitru Neculai, respectiv patru ani şi şapte l...