Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!

Botoșani: VEZI ce prime de Crăciun primesc angajații din mediul privat!
Dacă pentru bugetari cuvântul primă nici nu mai face parte din vocabularul de Paşti sau de Crăciun, pentru angajaţii de la privat buzunarele sunt ceva mai pline în luna cadourilor.

În unele societăţi, acordarea primelor a devenit deja o tradiţie, unii ajungând să ia, pe lângă salariu, sume frumuşele, mai ales dacă au avut şi realizări pe parcursul anului.

Pe lângă bani, unii patroni acordă tichete cadou, zile libere sau organizează petreceri pentru angajaţi.

La Electro Alfa a devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, de Crăciun, angajaţii să primească primă şi cadouri. Şi în acest an, aceştia vor beneficia de o primă de 500 de lei net, cadouri în valoare de 200 de lei şi vor avea parte şi de o petrecere.

Şi pentru angajaţii Victor Construct, Moş Crăciun va fi în acest an darnic. Primele pentru aceştia sunt între 100 şi 3.000 de euro, iar pentru copiii acestora au fost pregătite cadouri.

Angajaţii Diginet primesc luna aceasta, pe lângă salariu, şi o primă de 250 de lei, la fel. Pentru angajaţii de la Lacto Solomonescu primele sunt în bani şi variază în funcţie de realizările fiecăruia de pe parcursul anului.

La Rapsodia Conf, salariaţii vor beneficia de zile libere în perioada 21 decembrie-6 ianuarie şi de bonuri în valoare de 80 de lei.

Majoritatea firmelor de confecţii acordă angajaţilor zile libere sau bonuri de masă.

În sectorul bancar, puţini mai sunt cei care se bucură de primă de Craciun, şi acolo unde se acordă acest bonus financiar acesta nu depăşeşte 300 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 17:01
779

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 16:42
760

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

astăzi, 16:25
321

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...