BOTOSANI: Si-a lasat fiica in grija parintilor, dar s-a razgandit dupa 5 ani si a venit sa o ia acasa cu jandarmii! Vezi reactia fetei!

BOTOSANI: Si-a lasat fiica in grija parintilor, dar s-a razgandit dupa 5 ani si a venit sa o ia acasa cu jandarmii! Vezi reactia fetei!

O fetita de numai 5 ani, din satul Nichiteni, comuna Cotusca, a fost nevoita sa asiste la scene socante, in urma conflictului dintre mama si bunica ei. Copila este crescuta de bunici, dupa ce femeia care i-a dat viata a lasat-o de buna voie in grija lor.

S-a razgandit dupa 5 ani si isi vrea pruncul inapoi, dar pentru ca a fost refuzata, s-a adresat instantei. A obtinut castig de cauza, iar luni a mers cu jandarmii si cu executorul judecatoresc sa o ia pe cea mica.

Parintii fetitei au divortat, iar de atunci ea a ramas in ingrijirea bunicii. Aceasta din urma sustine ca fiica ei i-a incredintat copilul pentru ca nu avea posibilitatea sa il creasca. Intre cele doua au aparut in timp conflicte, iar tanara a dat-o in judecata pentru a-si recupera copila.

Luni, femeia s-a prezentat cu executorul si cu jandarmii la poarta mamei ei.

Bunica fetitei ii reproseaza fiicei sale ca, desi doreste sa o ia pe cea mica, nu ar fi capabila sa o creasca, pentru ca ar fi parasit-o de multe ori. Imediat s-a iscat un scandal imens. "Mai taci din gura sa vorbesc si eu cu copilul. Nu poti sa mai taci din gura?", i-a spus femeia mamei sale.

Grav este ca la toate aceste scene a asistat si copilul de numai cinci ani.

"S-a trezit de dimineata si a plecat. Am intrebat-o ce ii spun eu la copil cand se trezeste?! Cand copila a vorbit prima data nu a vazut-o, cand a facut primii pasi, nu a vazut-o, cand era bolnava nu a vazut-o. Si i-am zis acum, la ce te-ai intors? Ce iti mai trebuie?", a spus Rodica Vranceanu, bunica fetitei.

In apararea bunicii au sarit si vecinii care au incercat sa il determine pe executor sa renunte la actiune.

Intr-un final, cu lacrimi in ochi, copilul le-a spus autoritatilor ca vrea sa ramana cu cei care au crescut-o, cu dragoste, de mica. "Vreau sa raman cu bunica", a spus copila.

Executorul judecatoresc a lasat-o pe fetita in grija bunicii ei. Directia pentru Protectia Copilului Botosani va declansa o ancheta de amploare pentru a stabili ce este de facut, apoi inspectorii vor transmite concluziile lor instantei.

sursa: stirileprotv.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
21

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
17

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
22

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...