BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!

BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!
Rezultatul elevilor nu mai reprezintă oglinda şcolii, de vreme ce directorii care au înregistrat procente dezastruoase la examenele naţionale au primit cu generozitate calificativul FOARTE BINE!
 
Toţi directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani şi-au făcut foarte bine treaba în anul şcolar 2013-2014. Cel puţin asta reiese în urma calificativelor pe care le-au primit, ca urmare a evaluării activităţii pe anul şcolar anterior.

Potrivit lui Dragoş Cristea, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, toţi conducătorii unităţilor şcolare din judeţ au primit în urma evaluării calificativul "Foarte Bine".

"Calificativele au fost aprobate în Consiliul de Administraţie şi comunicate directorilor", a declarat Dragoş Cristea.

Apreciată cu calificativ maxim a fost şi activitatea directorilor din unităţile de învăţământ unde la examenele naţionale din acest an s-au obţinut rezultate extrem de slabe.

În prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat, la un liceu din județul Botoșani procentul de promovabilitate este zero, fiind vorba despre Liceul Plopenii Mari. Rezultate slabe s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic de cooperație Botoșani. Dintre cei trei candidați care au susținut BAC-ul la această unitate de învățământ, unul singur a promovat.

Şi la evaluarea naţională, din 178 de şcoli, la 62 media a fost sub 5, cea mai mică medie generală, 3.02, s-a înregistrat la Şcoala nr.3 Botoşani.

Se pare însă că rezultetele obţinute de elevi la aceste examene nu reprezintă un criteriu care să fi afectat calificativele acordate directorilor.
 

Vezi AICI procentele pentru fiecare unitate de învăţământ din judeţ, la Evaluarea Naţională!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rotaru: "Mai puține păduri tăiate ilegal în ultimile șase luni"

astăzi, 11:01
44

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat astăzi că în urma creșterii numărului de controale în domeniul forestier, tăierile ilegale de material lemnos s-au redus semnificativ.&Icir...

ISU Botoșani recrutează voluntari care să li se alăture pompierilor în misiuni!

astăzi, 10:46
126

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani derulează, în perioada 2 – 27 octombrie, o nouă campanie de recrutare a botoșănenilor care...

Prinși circulând cu peste 100 km pe oră, în localitate! Polițiștii botoșăneni trag noi semnale de alarmă!

astăzi, 09:44
265

Poliţiştii rutieri au depistat vineri, pe raza localităţii Iezer, comuna Hilişeu-Horia, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h...