BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!

BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!
Rezultatul elevilor nu mai reprezintă oglinda şcolii, de vreme ce directorii care au înregistrat procente dezastruoase la examenele naţionale au primit cu generozitate calificativul FOARTE BINE!
 
Toţi directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani şi-au făcut foarte bine treaba în anul şcolar 2013-2014. Cel puţin asta reiese în urma calificativelor pe care le-au primit, ca urmare a evaluării activităţii pe anul şcolar anterior.

Potrivit lui Dragoş Cristea, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, toţi conducătorii unităţilor şcolare din judeţ au primit în urma evaluării calificativul "Foarte Bine".

"Calificativele au fost aprobate în Consiliul de Administraţie şi comunicate directorilor", a declarat Dragoş Cristea.

Apreciată cu calificativ maxim a fost şi activitatea directorilor din unităţile de învăţământ unde la examenele naţionale din acest an s-au obţinut rezultate extrem de slabe.

În prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat, la un liceu din județul Botoșani procentul de promovabilitate este zero, fiind vorba despre Liceul Plopenii Mari. Rezultate slabe s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic de cooperație Botoșani. Dintre cei trei candidați care au susținut BAC-ul la această unitate de învățământ, unul singur a promovat.

Şi la evaluarea naţională, din 178 de şcoli, la 62 media a fost sub 5, cea mai mică medie generală, 3.02, s-a înregistrat la Şcoala nr.3 Botoşani.

Se pare însă că rezultetele obţinute de elevi la aceste examene nu reprezintă un criteriu care să fi afectat calificativele acordate directorilor.
 

Vezi AICI procentele pentru fiecare unitate de învăţământ din judeţ, la Evaluarea Naţională!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Migranți pakistanezi şi indieni opriți la frontiera cu Ucraina

astăzi, 09:08
67

Persoanele în cauză au fost preluate de autorităţile statului vecin, în baza acordului de readmisie, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. În data de 17.07.2018, la nivelul ...

Expoziția foto-documentară Centrul Artistic Baia Mare - Artiști și toposuri, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani

astăzi, 09:02
34

Muzeul Judeţean Botoşani vă invită în perioada 22 – 4 august 2018, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, să vizitați expoziția foto-docum...

Semnal de alarmă pe piaţa muncii. Sociologii vorbesc despre un nou tip de angajat

astăzi, 07:58
236

Angajatorii români muncesc şi atunci când pleacă în concediu, asta arată datele unui studiu eJobs. 40 la sută dintre români recunosc că locul în care îşi petr...