BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!

BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!
Rezultatul elevilor nu mai reprezintă oglinda şcolii, de vreme ce directorii care au înregistrat procente dezastruoase la examenele naţionale au primit cu generozitate calificativul FOARTE BINE!
 
Toţi directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani şi-au făcut foarte bine treaba în anul şcolar 2013-2014. Cel puţin asta reiese în urma calificativelor pe care le-au primit, ca urmare a evaluării activităţii pe anul şcolar anterior.

Potrivit lui Dragoş Cristea, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, toţi conducătorii unităţilor şcolare din judeţ au primit în urma evaluării calificativul "Foarte Bine".

"Calificativele au fost aprobate în Consiliul de Administraţie şi comunicate directorilor", a declarat Dragoş Cristea.

Apreciată cu calificativ maxim a fost şi activitatea directorilor din unităţile de învăţământ unde la examenele naţionale din acest an s-au obţinut rezultate extrem de slabe.

În prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat, la un liceu din județul Botoșani procentul de promovabilitate este zero, fiind vorba despre Liceul Plopenii Mari. Rezultate slabe s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic de cooperație Botoșani. Dintre cei trei candidați care au susținut BAC-ul la această unitate de învățământ, unul singur a promovat.

Şi la evaluarea naţională, din 178 de şcoli, la 62 media a fost sub 5, cea mai mică medie generală, 3.02, s-a înregistrat la Şcoala nr.3 Botoşani.

Se pare însă că rezultetele obţinute de elevi la aceste examene nu reprezintă un criteriu care să fi afectat calificativele acordate directorilor.
 

Vezi AICI procentele pentru fiecare unitate de învăţământ din judeţ, la Evaluarea Naţională!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

astăzi, 20:13
314

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

astăzi, 19:27
193

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...

20 de contracte de finanțare semnate de primarii din Botoșani, în prezența directorului AFIR! FOTO

astăzi, 17:11
366

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu, a fost prezent, vineri, la Botoșani, pentru a semna contractele de finanțare a proiectelor depuse de...