BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!

BOTOŞANI: Directori "recompensaţi" cu FOARTE BINE pentru rezultatele dezastruoase ale elevilor!
Rezultatul elevilor nu mai reprezintă oglinda şcolii, de vreme ce directorii care au înregistrat procente dezastruoase la examenele naţionale au primit cu generozitate calificativul FOARTE BINE!
 
Toţi directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani şi-au făcut foarte bine treaba în anul şcolar 2013-2014. Cel puţin asta reiese în urma calificativelor pe care le-au primit, ca urmare a evaluării activităţii pe anul şcolar anterior.

Potrivit lui Dragoş Cristea, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, toţi conducătorii unităţilor şcolare din judeţ au primit în urma evaluării calificativul "Foarte Bine".

"Calificativele au fost aprobate în Consiliul de Administraţie şi comunicate directorilor", a declarat Dragoş Cristea.

Apreciată cu calificativ maxim a fost şi activitatea directorilor din unităţile de învăţământ unde la examenele naţionale din acest an s-au obţinut rezultate extrem de slabe.

În prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat, la un liceu din județul Botoșani procentul de promovabilitate este zero, fiind vorba despre Liceul Plopenii Mari. Rezultate slabe s-au înregistrat și la Liceul Tehnologic de cooperație Botoșani. Dintre cei trei candidați care au susținut BAC-ul la această unitate de învățământ, unul singur a promovat.

Şi la evaluarea naţională, din 178 de şcoli, la 62 media a fost sub 5, cea mai mică medie generală, 3.02, s-a înregistrat la Şcoala nr.3 Botoşani.

Se pare însă că rezultetele obţinute de elevi la aceste examene nu reprezintă un criteriu care să fi afectat calificativele acordate directorilor.
 

Vezi AICI procentele pentru fiecare unitate de învăţământ din judeţ, la Evaluarea Naţională!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
184

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
571

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
324

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...