Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate

Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate
Inspectoratul Scolar Judetean a finalizat lista cu posturile vacante la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani si acestea au fost afisate la sediul Inspectoratului si de asemenea, vor fi afisate si la fiecare scoala.

Potrivit lui Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ, mai sunt vacante 249 de posturi complete si incomplete.

Desi initial s-a pus in discutie organizarea concursurilor pe centre, acestea se vor organiza la nivelul scolilor, iar acolo unde exista posibilitatea se vor face asocieri temporare.

“Am trimis un fax la scoli si pana maine (n.r. vineri) trebuie sa ne spuna cum procedeaza, unde au posibilitatea sa organizeze singuri concurs sau sa fie asocieri temporare de doua, trei, cinci scoli. Cum considera ei. Inscrierile se fac la scoli, incepand de vineri", a declarat Daniel Cojocaru.

Concursul va consta intr-o inspectie la clasa si o proba scrisa.

In cazul cadrelor didactice care s-au inscris la titularizare, dar nu au mai fost la proba scrisa, si au luat sub 5, pot echivala nota de la inspectia speciala si dau concursul numai la proba scrisa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noi promisiuni pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu

astăzi, 14:25
36

Oficialul a menţionat că Guvernul şi autorităţile locale s-au angajat în faţa instituţiilor UE să finalizeze proiectul până la începutul anului 2019, în caz contrar vo...

77 de ani de la moartea lui Nicolae Iorga: Programul manifestărilor!

astăzi, 14:15
18

Muzeul Judeţean Botoşani organizează, în zilele de 26 şi 27 noiembrie 2017, acțiuni culturale prilejuite de comemorarea a 77 de ani de la trecerea în eternitate a lui Nicolae Iorga....

Atenție la infractorii voiajori: Cer carburant auto, oferă la schimb inele false!

astăzi, 13:41
538

Furturile şi faptele antisociale săvârşite de infractorii voiajori prezintă un specific aparte şi o complexitate deosebită generată în primul rând de faptul că autorii comit ...