Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate

Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate
Inspectoratul Scolar Judetean a finalizat lista cu posturile vacante la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani si acestea au fost afisate la sediul Inspectoratului si de asemenea, vor fi afisate si la fiecare scoala.

Potrivit lui Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ, mai sunt vacante 249 de posturi complete si incomplete.

Desi initial s-a pus in discutie organizarea concursurilor pe centre, acestea se vor organiza la nivelul scolilor, iar acolo unde exista posibilitatea se vor face asocieri temporare.

“Am trimis un fax la scoli si pana maine (n.r. vineri) trebuie sa ne spuna cum procedeaza, unde au posibilitatea sa organizeze singuri concurs sau sa fie asocieri temporare de doua, trei, cinci scoli. Cum considera ei. Inscrierile se fac la scoli, incepand de vineri", a declarat Daniel Cojocaru.

Concursul va consta intr-o inspectie la clasa si o proba scrisa.

In cazul cadrelor didactice care s-au inscris la titularizare, dar nu au mai fost la proba scrisa, si au luat sub 5, pot echivala nota de la inspectia speciala si dau concursul numai la proba scrisa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delegaţie Erasmus+ din patru ţări, la Palatul Administrativ din Botoșani! FOTO

astăzi, 13:45
13

Șapte profesori şi 17 elevi din Germania, Turcia şi Italia au fost astăzi în vizită la Palatul Administrativ, însoţiţi de gazdele lor- patru profesori şi 14 elevi ai Seminarului Te...

Elevii din Botoșani, calificați la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română!

astăzi, 12:17
331

Pe 17 martie 2018 a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura română, opt elevi calificându-se la faza națională. Etapa națională a Olimpiadei de Limba ...

Zeci de poliţişti de frontieră s-au mobilizat pentru a dona sânge! FOTO

astăzi, 11:51
305

Poliţiştii de frontieră botoşăneni s-au deplasat în ultimele zile la Centrul de Transfuzii Sanguine din Botoşani pentru a dona sânge. Aproximativ 20 de poliţişti de fronti...