Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate

Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate
Inspectoratul Scolar Judetean a finalizat lista cu posturile vacante la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani si acestea au fost afisate la sediul Inspectoratului si de asemenea, vor fi afisate si la fiecare scoala.

Potrivit lui Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ, mai sunt vacante 249 de posturi complete si incomplete.

Desi initial s-a pus in discutie organizarea concursurilor pe centre, acestea se vor organiza la nivelul scolilor, iar acolo unde exista posibilitatea se vor face asocieri temporare.

“Am trimis un fax la scoli si pana maine (n.r. vineri) trebuie sa ne spuna cum procedeaza, unde au posibilitatea sa organizeze singuri concurs sau sa fie asocieri temporare de doua, trei, cinci scoli. Cum considera ei. Inscrierile se fac la scoli, incepand de vineri", a declarat Daniel Cojocaru.

Concursul va consta intr-o inspectie la clasa si o proba scrisa.

In cazul cadrelor didactice care s-au inscris la titularizare, dar nu au mai fost la proba scrisa, si au luat sub 5, pot echivala nota de la inspectia speciala si dau concursul numai la proba scrisa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A mers toată noaptea ca să nu întârzie în prima zi de muncă. Impresionat, patronul i-a dăruit o mașină! VIDEO

astăzi, 08:04
56

Un student din New Orleans, Louisiana, care și-a pierdut locuința în dezastrul provocat de uraganul Katrina, a primit în dar o mașină nouă de la șeful său după ce a mers toată noa...

Botoșăneanul care a primit un rinichi de la fratele său va fi externat. "Pacientul se recuperează foarte bine", spun medicii ieșeni!

astăzi, 07:27
57

Medicii Spitalului "Parhon" din Iasi vin cu vesti bune. Pacientul care a fost supus in cursul saptamanii trecute unui transplant renal se recupereaza conform asteptarilor, iar functia renala...

Un copil de trei ani a murit sub ochii îngroziți ai mamei!

astăzi, 07:02
2001

Accident cumplit, în noaptea de marți spre miercuri, într-un sat din județul Botoșani! Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, chemat să salveze viața unui copil d...