Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate

Botosani: Aproape 250 de posturi vacante in invatamant! Vezi cum vor fi ocupate
Inspectoratul Scolar Judetean a finalizat lista cu posturile vacante la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani si acestea au fost afisate la sediul Inspectoratului si de asemenea, vor fi afisate si la fiecare scoala.

Potrivit lui Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul ISJ, mai sunt vacante 249 de posturi complete si incomplete.

Desi initial s-a pus in discutie organizarea concursurilor pe centre, acestea se vor organiza la nivelul scolilor, iar acolo unde exista posibilitatea se vor face asocieri temporare.

“Am trimis un fax la scoli si pana maine (n.r. vineri) trebuie sa ne spuna cum procedeaza, unde au posibilitatea sa organizeze singuri concurs sau sa fie asocieri temporare de doua, trei, cinci scoli. Cum considera ei. Inscrierile se fac la scoli, incepand de vineri", a declarat Daniel Cojocaru.

Concursul va consta intr-o inspectie la clasa si o proba scrisa.

In cazul cadrelor didactice care s-au inscris la titularizare, dar nu au mai fost la proba scrisa, si au luat sub 5, pot echivala nota de la inspectia speciala si dau concursul numai la proba scrisa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nemulţumirile sindicaliştilor, pe masa prefectului. "O să devenim asistaţi social!" FOTO

astăzi, 17:17
130

Daniel Bulboacă, preşedintele filialei Botoşani a Cartel Alfa, a dat citire memoriului ce a fost ulterior înaintat în mod oficial conducerii Instituţiei Prefectului pentru a fi direcţ...

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
630

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
1095

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...